Γενική

Καλή σας ημέρα φίλες και φίλοι της στήλης Ζέπελιν

Καλή αποκριά.

Παραβρέθηκα στην έναρξη των Θ.Λ.Ε. το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου στην κεντρική πλατεία, με τους LES FARFADAIS και έμεινα έκπληκτη από το θέαμα που είδα.

Αλλά ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Το Σάββατο είχαμε την επίσημη έναρξη των ΘΛΕ από τον Δήμαρχο μας. Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις θα διαρκέσουν δύο εβδομάδες και θα κορυφωθούν με την μεγάλη καρναβαλική παρέλαση την Κυριακή 1 Μαρτίου.

Στην πλατεία λοιπόν το Σάββατο το βράδυ παραβρέθηκαν κατά την δική εκτίμηση πάνω από 2000 Ξανθιώτες και επισκέπτες που παρακολούθησαν την εκδήλωση, που οφείλω να ομολογήσω ήταν εντυπωσιακή.

Το Θέατρο δρόμου LES FARFADAIS με τα εντυπωσιακά ακροβατικά μάγεψε το πλήθος με ακροβάτες να αιωρούνται πάνω σε σχοινιά και χορευτές και κάνουν δύσκολά ακροβατικά κόλπα.

Ζωντανά η έναρξη στο μπλοκ της εφημερίδα μας http://xanthi-news.blogspot.com/

Στην αποκλειστική φωτογραφία η κυρία Αγγελική Στυλιανίδου, η πρώτη κυρία της Ξάνθης ποζάρει στο φακό μας.

Ο πρόεδρος της Δ.Ε.Α.Ξ. κ. Μανώλης Φανουράκης καθ όλη την διάρκεια της παράστασης χαμογελούσε από ικανοποίηση αφού όλα πήγαν καλά, ο καιρός- ας πούμε- ότι βοήθησε, ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του δήμου, το θέαμα ήταν εντυπωσιακό πλην ενός παραπόνου του Δημάρχου ότι δεν επαρκούσε ο φωτισμός πάνω στο βήμα όταν εκφωνούσε τον λόγο του. (Βέβαια αυτό δεν φάνηκε προς τα έξω, διότι ο κ. Στυλιανίδης τα είπε απ έξω χωρίς να κοιτά τις σημειώσεις του και τέλος καλό όλα καλά).

Εξέχον σημείο της βραδιάς τα βεγγαλικά που ήταν περισσότερα και πιο εντυπωσιακότερα από εκείνα που ρίχνουμε την παραμονή της πρωτοχρονιάς.

Καλή σας Ημέρα .Τα λέμε.
Μαίρη Δαληκριάδου

Σχετικά Άρθρα