Γενική

Επιτέλους ένας παντελωνάτος πολιτικός στην Θράκη!!!

Ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας ΑΜ-Θ κ. Δημήτρης Σταμάτης επέστρεψε την πρόσκληση της Τράπεζας ZIRAAT ζητώντας την άμεση ανάκλησή της. «Απαράδεκτη και προσβλητική για την Ελλάδα η μη χρήση της ελληνικής γλώσσας και η αναφορά της Κομοτηνής σαν «Γκιουμουλτζίνα» στην πρόσκληση των εγκαινίων της Τράπεζας ZIRAAT».
Ως απαράδεκτη και προσβλητική για την Ελλάδα, για την μη χρήση της Ελληνικής γλώσσας και την αναφορά της Κομοτηνής σαν «Γκιουμουλτζίνα» επέστρεψε ο Γενικός Γραμματέας Περιφέρειας Α.Μ.Θ. κ. Δημήτρης Σταμάτης την πρόσκληση των εγκαινίων που του απέστειλε η Τράπεζα ZIRAAT, ζητώντας την άμεση ανάκληση της.
Το κείμενο της επιστολής του κ. Σταμάτη έχει ως εξής: Κύριε διευθυντά,
Με λύπη μου είμαι υποχρεωμένος να σας επιστρέψω την πρόσκληση που μου απευθύνατε με την ευκαιρία των εγκαινίων λειτουργίας της Τραπέζης σας στην Κομοτηνή, γιατί θεωρώ ανεπίτρεπτο και προσβλητικό για την Χώρα που σας φιλοξενεί το γεγονός της χρησιμοποίησης στην πρόσκλησή σας της Τουρκικής και της Αγγλικής γλώσσας μόνο, καθώς και την αναγραφή της πόλης της Κομοτηνής ως Γκιουμουλτζίνα.
Τέτοιου είδους ενέργειες κάθε άλλο παρά βοηθούν τη συνεργασία που πρέπει να υπάρχει μεταξύ των Ελληνικών Αρχών και της Τραπέζης σας και παρακαλώ πολύ για την άμεση ανάκληση της πρόσκλησή σας αυτής.

Σχετικά Άρθρα