Γενική

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΡΕΝΑ

ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΜΙΧΑΛΗΣ

Ο Δήμαρχος Μιχάλης Στυλιανίδης δημιούργησε την Αντιδημαρχία πρασίνου και όρισε αρμόδια Αντιδήμαρχο την Σοφία Καραγιαννίδου με σκοπό να δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στον τομέα της οικολογίας και του «πράσινου πολιτισμού».
Άλλα λένε όμως οι επικριτές του. Την αντιδημαρχία, λένε, την έκανε για να κρατήσει ισορροπίες στον συνδυασμό του.
Βέβαια η ζεστή και εγκάρδια συνεργασία στο άλσος του Ευμοίρου κατά την διάρκεια της δενδροφύτευσης μαζί με τα παιδιά του ψυχολογικού και η παρουσία του στην κοπή της πίτας της Αντιδημαρχίας πρασίνου στο ΚΑΠΗ, λένε ότι για το κοινό καλό ο Δήμαρχος και η κ. Καραγιαννίδου αργά αλλά σταθερά βάζουν και από ένα λιθαράκι συνεργασίας. Άσχετο με τι λένε οι επικριτές τους.
Άντε Σοφία να σε δούμε και πρώτη σε σταυροφορία να χτυπήσεις και προεδρία στο Δημοτικό Συμβούλιο ή έστω την προεδρία της Δημαρχιακής.

Ο ΔΕΣΠΟΤΗΣ

Παρακολουθώ πολύ στενά το έργο και την συχνότατη παρουσία του Σεβασμιοτάτου σε όλες σχεδόν τις εκδηλώσεις. Πολιτικές, κοινωνικές, φιλανθρωπικές και είναι πάντα παρών.
Από την Xanthi news ευχόμαστε ολόψυχα να είναι γερός και να γαληνεύει τις ψυχές όλων μας.
Να ζητήσει από τον Ύψιστο να δώσει φώτιση σε όλους τους τοπικούς εντιμότατους κατά τα άλλα άρχοντες να διοικούνε με σύνεση και σωφροσύνη.

ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ

Στην ουσία η Διοίκηση του Δήμου. Κρίνονται οι τύχες και η καθημερινότητα των συνδημοτών μας.

ΠΟΥΛΙΟΣ

Στον Εισαγγελέα λοιπόν ο κ. Πούλιος για την καταγγελία των παράνομων- σύμφωνα με τον ίδιο- προτάσεων προσλήψεων από την ΔΕΥΑΞ μέσω του ΟΑΕΔ.
Βρε Μανώλη ήταν ανάγκη να εμπλακείς; Άσε τον κόσμο στα βάσανά του. Δεν φτάνει το ζόρι που βιώνει κάθε μέρα είναι ανάγκη να το μαθαίνει και από τα δικαστήρια;
Εμείς σε καταλαβαίνουμε, προσπάθησες, αν είναι έτσι όπως τα λέει ο Πούλιος, να βοηθήσεις κάποιους συμπολίτες μας να βρούνε ένα μεροκάματο, ο Πούλιος όμως σε έχει στην γωνία, ούτε να ανασάνεις μπορείς. Πρόσεχε βρε παιδί μου.
Βέβαια αν είναι έτσι όπως τα λέει ο κ. Πούλιος μέχρι τώρα ξέραμε ότι ΟΑΕΔ και ΔΕΥΑΞ είναι δύο ξεχωριστές υπηρεσίες, από αυτές που απλά δικαιολογούν την παρουσία τους και τα κονδύλια του Δημοσίου, ίσως στο πνεύμα οικονομίας χρόνου να συνεργάζονται. Τι να πει κανείς; Όλα γίνονται σε αυτόν τον τόπο.

ΤΣΕΠΕΛΗΣ
Ακούστηκε και αυτό από επίσημα χείλη του Τμήματος πρασίνου και διατυπώθηκε υπό τύπου παραπόνου. «Ο Μανόλης θα βάλει υδρόμετρο και στα πάρκα και στα αλσύλλια και στο περιαστικό άλσος γιατί λέει έχει ανεξέλεγκτες διαρροές».
Το δικό μου ερώτημα: Μανώλη ποιος θα πληρώσει τον λογαριασμό; Τα δένδρα; οι τουλίπες ή τα λαχανάκια;
Εκτός αν Μανώλη μου μας περνάς για ραπανάκια και δεν καταλαβαίνουμε που το πάς.
Μανόλη ΣΤΕΡΕΨΑΜΕ δεν μπορούμε άλλο να σε πληρώνουμε- όχι εσένα- την ΔΕΥΑΞ.
Δεν μπορούμε άλλες διαρροές στην τσέπη μας.

Σχετικά Άρθρα