Γενική

Με τον Πανσερραϊκό αγωνίζεται αύριο η Σκόντα Ξάνθη

Με οδηγό την εμφάνιση αλλά κυρίως το ευρύ σκορ επί του Λεβαδειακού, η ομάδα μας ταξιδεύει αυτή τη Κυριακή στις Σέρρες όπου θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα στα πλαίσια της 22 ης αγωνιστικής.
Ο Πανσερραϊκός έχει βελτιώσει κατά πολύ την απόδοσή του σε σχέση με την αρχή του πρωταθλήματος, κυρίως μετά τη πρόσληψη του Ούγκο Μπρός και έχει μία δύσκολη έδρα με πιστούς και φανατικούς φιλάθλους. Παρ όλα αυτά η διαφορά δυναμικότητας των 2 ομάδων είναι αναμφισβήτητη και αυτό δίνει το δικαίωμα στην ομάδα μας να ελπίζει βάσιμα ότι μπορεί να φύγει από το Δημοτικό Στάδιο Σερρών με ένα θετικό αποτέλεσμα.
Σίγουρα ο Κυριακάτικος αγώνας δεν είναι εύκολος. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη προτελευταία θέση της βαθμολογίας όμως διαθέτουν αξιόλογες μονάδες και βασίζονται στη δυνατή τους έδρα για να αποφύγουν τον υποβιβασμό.
Από την άλλη πλευρά η ομάδα της Ξάνθης παρά την «ανομβρία» των τελευταίων αγωνιστικών έχει καταφέρει να κρατηθεί σε θέση που της δίνει το δικαίωμα να ελπίζει σε πολύ καλύτερο μέλλον. Οι ομάδες που βρίσκονται πάνω από τη Ξάνθη έχουν δύσκολες εκτός έδρας αποστολές οπότε με δικό μας διπλό μέσα στις Σέρρες και απώλεια βαθμών του Άρη και της Λάρισας, η ομάδα μας θα φιγουράρει έστω και με συγκάτοικους, στη 5 η θέση αφήνοντας πίσω τη κακή παρένθεση τόσων αγωνιστικών χωρίς νίκη.
Δύσκολο αλλά και εφικτό το «διπλό» στις Σέρρες. Ο Γιώργος Παράσχος και οι ποδοσφαιριστές του ξέρουν πολύ καλά τις δυσκολίες του αγώνα και προετοιμάστηκαν κατάλληλα όλη την εβδομάδα. Όλοι γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο αγώνας είναι μονόδρομος για τους αντιπάλους μας και θα πρέπει να δώσουν το καλύτερό τους εαυτό για να γίνει το σενάριο «της 5 ης θέσης» πραγματικότητα.
Την ομάδα μας αναμένεται να συνοδεύσουν αρκετοί Ξανθιώτες φίλαθλοι πολλοί από τους οποίους θυμούνται ακόμα τις ομηρικές μάχες πριν από 16 και βάλε χρόνια όταν και οι 2 ομάδες αγωνιζόταν το δύσκολο πρωτάθλημα της Β Εθνικής.
Όσοι Ξανθιώτες δε ταξιδέψουν στις Σέρρες θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι από τη συχνότητα της τηλεόρασης του ALPHA.
Συνολικά το πρόγραμμα της 22 ης αγωνιστικής έχει ως εξής:
ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ- Π.Α.Ο.Κ. 16:45 Alpha
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ- ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 16:45 NOVA
Α.Ε.Κ.- ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ 19:00 NOVA
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΑΡΗΣ 19:00 ΝΕΤ
ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Ο.Φ.Η.- ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 15:00
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ- ΛΑΡΙΣΑ 16:45 NOVA
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ- SKODA ΞΑΝΘΗ 16:45 Alpha
ΗΡΑΚΛΗΣ- ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 19:00 NOVA

Σχετικά Άρθρα