Γενική

Καλή σας Ημέρα φίλες και φίλοι της στήλης Ζέπελιν

Μετά το επιτυχημένο χορό και το κόψιμο της πίτας τον Ιανουάριο, το ΚΑΠΗ Ξάνθης τώρα διοργανώνει τον αποκριάτικό του χορό. Την Πέμπτη λοιπόν 26 Φεβρουαρίου οι νέοι της τρίτης ηλικίας θα φορέσουν την καλή τους διάθεση ή και την στολή τους εάν θέλουν και θα παραβρεθούν στον ετήσιο αποκριάτικο χορό του ΚΑΠΗ Ξάνθης που θα γίνει στο κέντρο «Πολιτεία» στις 7 το απόγευμα. Εγώ θα πάω. Η πρόσκληση με φαγητό είναι μόνο 10 ευρώ. Διατίθενται από το κεντρικό ΚΑΠΗ (Καπνεργατών 1) από τις 18/02 και ώρες 9:00- 13:00.

Έλαβα μήνυμα από τον σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Νομού Ξάνθης «Η Αγάπη» το οποίο λέει: «Αγαπητό μέλος την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου έχουμε εκλογές. Από τις 11 έως τις 7. Σε περιμένουμε να έρθεις! Μπορείς να θέσεις και υποψηφιότητα! Πληροφορίες στο γραφείο»!

Ούτε έναν ούτε δύο, ούτε τρεις… Δώδεκα αγώνες χωρίς νίκη μετρούσε η Skoda Ξάνθη (από την 8 η αγωνιστική, οπότε είχε επικρατήσει στο Παγκρήτιο του ΟΦΗ με 2- 0), ωστόσο το αρνητικό σερί «έσπασε» για την θρακιώτικη ομάδα στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό την Κυριακή στα Πηγάδια, και μάλιστα με εμφατικό τρόπο, επικρατώντας με 4- 0.

Δεν είναι μόνο ότι η ομάδα μας επέστρεψε στις νίκες μετά από καιρό (πρώτη εντός έδρας νίκη από την 7 η αγωνιστική και το 2- 1 επί του Πανσερραϊκού), αλλά πέτυχε και πολλά γκολ, έναν τομέα στον οποίο έχει παρουσιάσει αδυναμίες στα προηγούμενα παιχνίδια.

Ένα θέμα που διαβλέπω είναι ότι οι παίκτες στις εμφανίσεις της ομάδας εντός και εκτός έδρας φορούν πολλές φορές διαφορετικά χρώματα όπως μπλε, πράσινο, πορτοκαλί και άλλα, ενώ οι φίλαθλοι που ακολουθούν την ομάδα μας φοράνε πάντα κόκκινα χρώματα. Αυτό νομίζω είναι ένα θέμα ρε παιδιά οι φίλαθλοι δεν είναι ξεκάρφωτοι….

Άσε που σε κάθε αγώνα τελειώνουν τα σάντουιτς νωρίτερα στο κυλικείο (άλλο μεγάλο πρόβλημα χα χα χα).

Πάντως το καλό είναι πως οι Ξανθιώτες αγαπούν την ομάδα τους και την υποστηρίζουν με την παρουσία τους κάθε φορά στο γήπεδο.

Καλή σας Ημέρα. Τα λέμε

Μαίρη Δ.

Σχετικά Άρθρα