Γενική

Καλή σας Ημέρα φίλες και φίλοι και στήλης Ζέπελιν

Το καβάλησε το μηχανάκι ο Παπαδάκης. Το βαλε μέσα στο στούντιο, κι ο Λιαρέλης τον ρώταγε αν ξέρει από Βέσπα.
Πτυσσόμενο μηχανάκι, το έβγαλαν από μια βαλίτσα, κι έκανε επίδειξη της χρησιμότητάς του ο ίδιος ο παρουσιαστής.
Κύριε Παπαδάκη, αφού είστε καβάλα στα μηχανάκια της AGB, αυτό τι το θέλατε;…

Λίγες ημέρες μας χωρίζουν από το μεγάλο ξεφάντωμα του Ξανθιώτικου καρναβαλιού και ήδη η πόλη μας φορά τα γιορτινά της.
Στην φωτογραφία οι υπεύθυνοι αναρτούν τα διαφημιστικά πανό, πάνω στο μεγάλο μας ρολόι.

Καλά αυτή είναι είδηση και αν ισχύσει θα γίνει χαμός, διαβάστε: Κάθε βουλευτής δικαιούται λέει να επιλέξει 400 ψηφοφόρους του για να τους ταχτοποιήσει στο δημόσιο μέσω του ΟΑΕΔ. Φανταστείτε τι έχει να γίνει… Νεότερα σε λίγο…

Μια φίλη θέλησε να κατέβει στην Αθήνα την Παρασκευή και επέλεξε να πάει με το αεροπλάνο που δυστυχώς δεν έφτασε ποτέ να την παραλάβει λόγω ομίχλης. Το περιστατικό έγινε την Παρασκευή στο αεροδρόμιο Καβάλας «Μέγας Αλέξανδρος». Οι επιβάτες της απογευματινής πτήσης έκοψαν τα εισιτήριά τους κανονικά και ανέμεναν το αεροπλάνο της Ολυμπιακής Αεροπορίας να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο, να αφήσει τους επιβάτες που μετέφερε από την Αθήνα και να τους παραλάβει.
Όμως δεν προσγειώθηκε ποτέ, αφού λόγω ομίχλης δεν μπόρεσε παραμένοντας για μια ώρα πάνω στον αέρα κάνοντας βόλτες μπας και διαλυθεί η ομίχλη αλλά τίποτα. Στο έδαφος έγινε το αλλαλούμ αφού όλοι είχαν και από ένα παράπονο. Άλλος έχασε το αεροπλάνο για Βερολίνο, άλλος για Κύπρο. Κάποιοι τελικά επέλεξαν το αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης για να πετάξουν άλλοι, ανέβαλαν την πτήση για άλλη ημέρα και άλλοι έμειναν στο αεροδρόμιο για καφέ….

Καλή σας Ημέρα
Μαίρη Δ.

Σχετικά Άρθρα