Γενική

Τι έγραψαν οι εφημερίδες της Ξάνθης

Καυτή πατάτα φαίνεται πως είναι για τους δύο μουσουλμάνους κοινοβουλευτικούς του ΠΑΣΟΚ, η προεδρεία, στη συμβουλευτική επιτροπή της μειονότητας, αφού μετά τον Τσετίν- σύμφωνα με πληροφορίες- δεν δέχεται να αναλάβει ο Χατζηοσμάν της Ροδόπης, προφασιζόμενος προσωπικούς λόγους…Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι επόμενος πρόεδρος στην Επιτροπή, θα είναι είτε ο Μετέ (ψευδομουφτής Ξάνθης), είτε ο Σερίφ (ψευδομουφτής Ροδόπης). Οπότε, το «όργανο» πλέον θα μπορεί να λειτουργήσει ακόμη πιο…ανεξάρτητα, ήτοι ακόμη πιο σκληροπυρηνικά!
Θράκη

Η αφορμή να βρεθεί στην Ξάνθη ο Παυλόπουλος ήταν η 25 η Σύνοδος των Περιφερειαρχών. Η αιτία πια…; Μήπως οι δημοσκοπήσεις, μήπως η αναστροφή της αρνητικής εικόνας της κυβέρνησης ή να βάλει τέλος στην εκλογολογία; Ένα από αυτά που κράτησα προσωπικά από τα όσα είπε ο πρώτος την τάξη υπουργός της κυβέρνησης και αποφάσισα να αφήσω σε εσάς να τα αποκωδικοποιήσετε είναι ότι δεν βλέπει τώρα εκλογές, ίσως το 2010 και ότι έρχονται δύσκολες ημέρες.
Αγώνας

Επιτέλους θα έπρεπε να απομακρυνθούν οι επαίτες από τις εισόδους του νεκροταφείου. Εκεί καιροφυλακτούν ίσως και οι «επίδοξοι» ληστές αυτοκινήτων και τσαντών με ότι αυτό συνεπάγεται. Διότι η προτεραιότητα έχει η σωματική μας ακεραιότητα και κατόπιν η χασούρα. Σίγουρα ο δημότης απαιτεί να διασφαλίζεται η επίσκεψη του στο δημοτικό νεκροταφείο, για την οποία ζητάει να ληφθούν ανάλογα μέτρα από τον Δήμο και από την αστυνομία επίσης.
Φωνή της Ξάνθης

Δεν του άρεσε του στελέχους του ΠΑΣΟΚ και «επαγγελματία» δημοσιογράφου κυρίου Διαφωνίδη το ότι ο Προκόπης Παυλόπουλος με την τροπολογία που κατέθεσε για τον Περιφερειακό Τύπο, βοηθάει να αυξηθούν οι εφημερίδες, δηλαδή ενισχύει την ΠΟΛΥΦΩΝΙΑ και δεν την «φιμώνει»…
Και γι αυτό και η αντίδραση του στην συνέντευξη τύπου του Υπουργού Εσωτερικών. Δεν πειράζει, θα του περάσει!
Μαχητής

Πολύ μας πεθύμησε ο πρώην περιφερειάρχης κ. Μιχάλης Αγγελόπουλος! Εκδήλωνε παντού την χαρά του που βρίσκεται στα μέρη μας. Τώρα δεν ξέρουμε αν το ίδιο συμβαίνει και με τους δημάρχους μας που φωτογραφίζονται μαζί του αλλά ας μην είμαστε καχύποπτοι και κακοπροαίρετοι!!!
Εμπρός

Η κατάσταση στην βιομηχανική ζώνη της Ροδόπης (όπως και της Ξάνθης) είναι απελπιστική. Την Πέμπτη, 38 άτομα προστέθηκαν στη μαύρη λίστα της ανεργίας, ενώ από τα 99 εργοστάσια που λειτουργούσαν πριν από μερικά χρόνια στην περιοχή, σήμερα δουλεύουν μόλις 20, αναφέρει ο κ. Παντελής Μαγαλιός.
Αδέσμευτη

Σχετικά Άρθρα