Γενική

Η εορτή της βασιλόπιτας του Συλλόγου Συνταξιούχων ΟΤΕ Ξάνθης

Γράφει ο Μενέλαος Καρυωτάκης

Οι συνταξιούχοι του συλλόγου Ξάνθης του ΟΤΕ ακολουθώντας την πατροπαράδοτη χριστιανική εορτή, γιόρτασαν σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης μας την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, το βράδυ της 9 ης Φεβρουαρίου.
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος σε συναδελφική ατμόσφαιρα και πολύ καλά οργανωμένη εορτή από το αξιόλογο Δ.Σ. του προαναφερθέντος συλλόγου οι άνθρωπο του ΟΤΕ έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα. Επεκράτησε η συναδελφική επικοινωνία και οι ευχές για έναν ακόμη νέο χρόνο.
Διακαής επιθυμία και ευχή όλων ήταν αυτός ο νέος χρόνος να είναι δώρο ζωής, έστω και με τις χαρές και τις λύπες. Ας είναι χρόνος με υγεία, ειρήνη, αισιοδοξία για όλους.
Η παραπάνω επιτυχημένη εορτή για τον γράφοντα, ο οποίος άρχισε την επικοινωνιακή του καριέρα στον προαναφερόμενο Οργανισμό, ήταν μια ευχάριστη έκπληξη. Διότι, υπηρετών εκτός Θράκης δεν ήταν δυνατόν να υπολογίσει ότι οι συνταξιούχοι του ΟΤΕ της Ξάνθης δεν είναι μόνο πολυάριθμοι αλλά οι κυρίες και οι κύριοι είναι θαλεροί και ωραίοι.
Το φλουρί της βασιλόπιτας έτυχε στον βετεράνο τεχνικό τηλεφωνικών εγκαταστάσεων Στέφανο Μίλκογλου.
Θα ήταν παράλειψη εάν δεν αναφέραμε και την συμμετοχή της συνταξιούχου του ΟΤΕ και νυν Δημοτικής Συμβούλου Ξάνθης κ. Σοφίας Καραγιαννίδου η οποία κατά την γνώμη μας πρέπει να πιστεύει ότι καλές είναι οι εκδηλώσεις όταν έχουν και κάποια πολιτική προέκταση.

Σχετικά Άρθρα