Γενική

Ποδηλατικός γύρος Ξάνθης στις 15 Φεβρουαρίου

Η Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης Ξάνθης, σε συνεργασία με τον ηλεκτρονικό οδηγό Ξάνθης xanthishop.gr στα πλαίσια των γιορτών παλιάς πόλης, διοργανώνουν τον ποδηλατικό γύρο Ξάνθης και καλούν μικρούς και μεγάλους που αγαπούν το ποδήλατο να συμμετάσχουν.
Ο ηλεκτρονικός οδηγός xanthishop.gr , στα πλαίσια της κοινωνικής του δράσης και ευαισθητοποιημένος προς τον αθλητισμό, συμμετέχει ως χορηγός στην ποδηλατική εκδήλωση που διοργανώνει η δημοτική επιχείρηση ανάπτυξης Ξάνθης στα πλαίσια των καρναβαλικών εκδηλώσεων την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου.
Στόχος του xanthishop είναι να σταθεί αρωγός στην ώθηση της νεολαίας προς τον αθλητισμό και δωρίζει στους συμμετέχοντες μεταξύ άλλων αναμνηστικών δώρων και ένα καινούργιο ποδήλατο σε έναν τυχερό από αυτούς.
Η δραστηριότητα δεν έχει αγωνιστικό χαρακτήρα και δεν τίθεται θέμα κατάκτησης θέσης τερματισμού. Θα ξεκινήσουν όλοι οι ποδηλάτες μαζί και θα τερματίσουν μαζί ως ομάδα. Το καινούργιο ποδήλατο θα δοθεί μετά από κλήρωση, στην οποία θα συμμετέχουν όσοι συμμετείχαν και στην διαδρομή.
Η εκκίνηση θα γίνει στις 11 το πρωί από την Εκτενεπόλ, μπροστά από το αθλητικό κέντρο Αλέξανδρος Μπαλτατζής. Ο τερματισμός, κλήρωση και η απονομή του καινούργιου ποδηλάτου θα γίνουν στο πάρκο απέναντι από το Γήπεδο (Τέρμα Β. Σοφίας) παρουσία και συμμετοχή εκπροσώπων του δήμου.
Περισσότερες πληροφορίες στο www.bike.xanthishop.gr

Σχετικά Άρθρα