Γενική

Δηλώσεις του γραμματέα της ΚΕ της ΝΔ κ. Λ. Ζαγορίτη

Ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Β’ Αθηνών κ. Λευτέρης Ζαγορίτης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων στην ετήσια πολιτιστική εκδήλωση της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος στο ΣΕΦ, έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Οι νέες δημοσκοπήσεις δείχνουν μια διαφορά με το ΠΑΣΟΚ 3 με 3,5 μονάδες.
Λ. ΖΑΓΟΡΙΤΗΣ: Εκείνο το οποίο έχει σημασία, είναι να δουλέψουμε με σχέδιο και αποφασιστικότητα. Και η κυβέρνηση Καραμανλή έχει και σχέδιο και αποφασιστικότητα για να αντιμετωπίσουμε τη διεθνή οικονομική κρίση, η οποία πλήττει και την Ελλάδα.
Να νοιαστούμε πρώτα απ’ όλα και να δουλέψουμε για εκείνους, που έχουν τις μεγαλύτερες ανάγκες, τους οικονομικά ασθενέστερους. Όλα τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα. Η κυβέρνηση Καραμανλή έχει σχέδιο.
Από την άλλη μεριά, το ΠΑΣΟΚ και ο κ. Γ. Παπανδρέου δεν λένε καν προτάσεις. Δεν αναφέρονται καν σε πρόγραμμα. Γιατί δεν έχουν ούτε πρόγραμμα, ούτε σχέδιο, ούτε και την δυνατότητα, δυστυχώς, να βοηθήσουν- όπως οφείλουν- σε αυτό το ζήτημα. Σε σχέση τώρα με τις εκλογές, αυτές αργούν.
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Βοηθάει στο κλίμα, το οποίο περιγράφετε, ότι υπάρχουν διάφορες δηλώσεις στελεχών;
Λ. ΖΑΓΟΡΙΤΗΣ: Εκείνο το οποίο μετράει, δεν είναι οι δηλώσεις –«με τα λόγια χτίζεις ανώγεια και κατώγια».
Εκείνο το οποίο βοηθάει, είναι ο καθένας από εμάς να δουλέψει ιδίως στον τομέα του, επί της ουσίας. Γιατί έτσι παράγονται τα αποτελέσματα. Όλα τα υπόλοιπα…

Σχετικά Άρθρα