Γενική

Επιρρίπτει ευθύνες στον Δήμαρχο ο Γ. Παυλακάκης

Στην καθυστερημένη τοποθέτηση νέου Τοπικού Συμβούλου στο Τοπικό Διαμέρισμα Τοξοτών αναφέρεται με ανακοίνωση του ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Γιώργος Παυλακάκης.
Η δήλωση:
«Επιτέλους ο Δήμαρχος Τοπείρου κ. Χατζηευαγγέλου, αφού επί 10 μήνες αδρανούσε αδικαιολογήτως να λειτουργήσει σύμφωνα με όσα ορίζει ο Δημοτικός και Κοινοτικός Κώδικας και αφού οχλήθηκε κατ επανάληψη και καταθέσαμε μάλιστα και επ αυτού σχετική ερώτηση, ανταποκρίθηκε έστω και καθυστερημένα στις εκ του νόμου υποχρεώσεις του και εκάλεσε να ορκίσει ως Τοπικό Σύμβουλο του Τοπικού Διαμερίσματος Τοξοτών του Δήμου Τοπείρου Ν. Ξάνθης τον εκ του νόμου προβλεπόμενο Μυλωνά Αβραάμ του Δημητρίου στη θέση του αείμνηστου Δελητζόγλου Γαβριήλ.
Πρέπει όμως να γνωρίζει ο κ. Δήμαρχος ότι τέτοιου είδους παραλείψεις εφαρμογής του νόμου δεν επιτρέπονται και ακόμη φανερώνουν έλλειψη εκτίμησης προς τους συνδημότες που έχουν ενδιαφέρον να προσφέρουν στα κοινά και να ασχοληθούν με την τοπική αυτοδιοίκηση αλλά επίσης και έλλειψη εκτίμησης προς τους εκλογείς συνδημότες των οποίων την εκλογική προτίμηση περιφρονεί».

Σχετικά Άρθρα