Γενική

«Δεν μπορεί να κυβερνήσει το παιδί»

Εκλογές ζήτησε ο Γεώργιος Παπανδρέου αλλά κατόπιν συμφωνίας με τον Καραμανλή.
Δηλαδή χάσε εσύ τις εκλογές, να γίνω εγώ Πρωθυπουργός και μετά βλέπουμε για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Δηλαδή μπροστά στο Πρωθυπουργιλίκι ας πάει ο Κάρολος Παπούλιας.
O Γεώργιος Παπανδρέου, λόγω ανασφαλειών, επανειλημμένα τόνισε κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου στο Ζάππειο Μέγαρο ότι όσο ήταν Υπουργός στις Κυβερνήσεις του πατέρα του και του κ. Σημίτη τα είχε καταφέρει πολύ καλά και θέλει και τώρα να τον αφήσουν να δοκιμάσει και σαν Πρωθυπουργός την διακυβέρνηση της Χώρας.
Αγαπητέ μου Γιώργο είναι ένα καράβι που μπάζει η Ελλάδα και με ζεμπεκιές και κουμπαριλίκια με τους Τούρκους δεν λύνονται τα προβλήματα.
Το «βρέχει φωτιά στην στράτα μου» ταιριάζει απόλυτα στους Έλληνες Πολίτες και όσο δε για τους επαγγελματίες στάχτη και μπούρμπερη τα κάνατε με τις δοκιμές σας και σεις και η Κυβέρνηση.
Γιοκ ψιψιψίνια κωκωψώλια…
Το μόνο σίγουρο είναι ότι το ΠΑΣΟΚ δεν θέλει εκλογές. Βέβαια ο αρχηγός κ. Παπανδέου έχει την λύση και μάλιστα με 4 κινήσεις, θα κάνει ματ στην καθημερινότητα.
Αρκεί να τον αφήσουν κάποιοι να δοκιμάσει.
Εκεί είναι βέβαια το πρόβλημα των συμβούλων του οι οποίοι απ ότι μας πληροφορούν του είπαν να μην πολυεπιμένει στο θέμα των εκλογών γιατί έτσι και γίνουν Κυβέρνηση το «Τσοβόλα δώστα όλα» δεν χωράει γιατί δεν υπάρχουν τα ψιψιψίνια κωκωψώλια.

Σχετικά Άρθρα