Γενική

Τι γράφουν οι εφημερίδες της Ξάνθης

Εκ νέου πρόεδρος στον Σύνδεσμο Διαχείρισης Απορριμμάτων Ν. Ξάνθης, ο Δήμαρχος Τοπείρου Στέλιος Χατζηευαγγέλου με δεκατρείς ψήφους από τους δεκαπέντε και όλα δείχνουν πως τα όσα συνέβησαν στις προηγούμενες εκλογές, μάλλον δεν έχουν χαθεί στην ομίχλη του χρόνου, αφού βρέθηκαν δύο ψηφοδέλτια λευκά.
Φωνή της Ξάνθης

Το πρόβλημα της ανασφάλιστης εργασίας επιδεινώνεται χρόνο με το χρόνο. Συνολικά εκτιμάται πως πάνω από ένα εκατομμύριο άτομα δουλεύουν στη χώρα μας χωρίς να έχουν καμία ασφαλιστική κάλυψη. Η μεγάλη ανεργία είναι μία από τις αιτίες του κακού, καθώς η προσφορά στην αγορά εργασίας είναι περιορισμένη και η ζήτηση μεγάλη.
Αγώνας

Μήπως θα πρέπει να ανησυχούμε για ενδεχόμενη προβοκάτσια στην περιοχή μας; Η θρασύτητα των γνωστών κύκλων που προσπαθούν να δημιουργήσουν επεισόδια εκ του μη όντος έχει περάσει κάθε όριο. Δεν δίστασαν να δημοσιεύσουν είδηση (;) για πέταγμα μολότοφ σε γειτονιά της Κομοτηνής όπου διαβιούν μουσουλμάνοι (!) Δεν δίστασαν να εμφανίσουν και φωτογραφία όπου υποτίθεται φαίνονται τα υπόλοιπα της «βόμβας» την στιγμή που τέτοιο επεισόδιο δεν σημειώθηκε ΠΟΤΕ! Ποιος θα αποφασίσει να βάλει εν τέλει το δάχτυλο επί των τύπων των ήλων;
Θράκη

Εκατό χρόνων η αλεπού, εκατόν πέντε τα αλεπουδάκια φίλτατε κ. Κοντέ Αλέκο. Με απειλείς με αγωγές για την δημοσιογραφική μου εκτίμηση και κριτική, όχι όμως για τις ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ που δυστυχώς αποδεικνύουν πόσο «γυμνός» είναι ο «βασιλιάς». Κοντέ Αλέκο, πολύ σκληρός για να πεθάνω!
Μαχητής

Σύντομα θα βρίσκεται στην Ξάνθη ο διοικητής του ΟΑΕΔ κ. Βερναρδάκης. Ο κ. Διοικητής έρχεται καλεσμένος του Αλεξ. Κοντού στα πλαίσια του ενδιαφέροντος του τ. υπουργού να αντιμετωπισθεί η ανεργία στην φάση αυτή μέσω προγραμμάτων. Η ακριβής ημερομηνία της άφιξης του κ. διοικητού θα ανακοινωθεί σύντομα.
Εμπρός

Για τους περίεργους που ενδιαφέρονται να μάθουν τους εκπροσώπους του δήμου Ξάνθης στην Επιτροπή «περί εκδιδόμενων με αμοιβή προσώπων και άλλες διατάξεις», σας ενημερώνω ότι, το Δημοτικό Συμβούλιο όρισε ως τακτικό μέλος τον κο Αγκόρτσα Απόστολο, με αναπληρωτή τον κ. Καλογερή Κρίτων.
Αδέσμευτη

Σχετικά Άρθρα