Γενική

Στο ίδιο έργο οι θεατές

Στο ίδιο έργο θεατές παρακολουθούμε τις μάχες μεταξύ αγροτών και ματ για ακόμη μια φορά στην μεταπολιτευτική Ελλάδα.
Οι δυνάμεις αποκατάστασης της τάξης, χωρίς λόγο χρησιμοποίησαν χημικά στο λιμάνι του Πειραιά εναντία στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, στο νομάρχη Πειραιά , σε βουλευτές και σε πλήθος ακόμα θεσμικών εκπρόσωπων.
Η κυβέρνηση προσπαθώντας να περάσει τις συμπληγάδες πέτρες που δημιουργήθηκαν από την ιδία με τη σωρεία των σκανδάλων της, περνώντας σε φάση κατάχρησης της εξουσίας της και καταπατώντας το σύνταγμα, βάλλει εναντίον των θεσμών του κράτους μας.
Σοβαρευτείτε επιτέλους κύριοι της κυβέρνησης ο λαός πεινάει δεν το πήρατε είδηση ακόμα, ή ασπάζεστε το δόγμα Σημίτη «η Ελλάδα των δυο ταχυτήτων».
Επί μια εβδομάδα και πλέον η χώρα μας ήταν ακυβέρνητη όταν δημιουργήθηκαν τα επεισόδια με τους αναρχοαριστερούς κουκουλοφόρους, τώρα θυμηθήκατε στους αγρότες ότι υπάρχετε για να μας προστατέψετε;
Αλλά και οι αγρότες είναι άξιοι της μοίρας τους γιατί ακόμα πιστεύουν στις εξαγγελίες των μεταπολιτευτικών κυβερνήσεων ,το 2013 που κόβονται όλες οι επιδοτήσεις με ποια μέθοδο θα σας πάρουν την ψήφο σας;

ΚΟΥΤΕΛΙΔΗΣ Θ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ

Σχετικά Άρθρα