Γενική

Ρε μπας και ετοιμάζονται για εκλογές και δεν μας το λένε;

Δεν ξέρω με τι λογική θα γίνουν οι επόμενες εκλογές αλλά αν πάει ο Καραμανλής σύντομα το μόνο που έχει να κερδίσει είναι οριστικές διακοπές στην αντιπολίτευση. Και ο ίδιος και το μισό υπουργικό συμβούλιο. Βλέπουμε λοιπόν εμείς εδώ στην Ξάνθη τους κορυφαίους υπουργούς (μερικοί θα είναι από σήμερα μέχρι και την Κυριακή στην πόλη μας για την σύνοδο των περιφερειαρχών) να αποκηρύσσουν δημοσίως την εκλογολογία! Τους βλέπουμε παράλληλα να είναι κάθε ημέρα, όλη ημέρα στα κανάλια! Μόνο η Ντόρα Μπακογιάννη έχει δώσει πάνω από έξι συνεντεύξεις την τελευταία εβδομάδα. Οι πιο πιθανές εξηγήσεις είναι δύο:
Η πρώτη (και πιο πιθανή) ότι οι πρωτοκλασάτοι υπερπροβάλλονται τώρα στην τηλεόραση αφού μόλις αρχίσει η προεκλογική περίοδος δεν θα μπορούν (ως γνωστόν δικαιούνται μόνο δύο εμφανίσεων σε κάθε σταθμό).
Η δεύτερη ότι τώρα «τρέχουν» οι κρίσιμες δημοσκοπήσεις και θέλουν να πλασαριστούν σε καλή σειρά για να τις χρησιμοποιήσουν (τις δημοσκοπήσεις) προβάλλοντας ως φαβορί.
(Στο ίδιο μήκος κύματος και ο δικός μας Αλέκος Κοντός που φιλοξενήθηκε σε πολλές πρωινές εκπομπές και έχει προγραμματίσει ήδη και πλειάδα συνεντεύξεων σε κυριακάτικες εφημερίδες πανελλήνιας κυκλοφορίας).

Σχετικά Άρθρα