Γενική

Γράφει, σχολιάζει και σεντράρει ο Αλέξανδρος Παυλικιάνος

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΡΕΝΑ

«ΟΦ ΣΑΙΝΤ» ΦΑΝΟΥΡΑΚΗ
Μέγα σφάλμα και έλλειψη ενημέρωσης από πλευράς Φανουράκη στην κοπή της πίτας των συλλόγων την Δευτέρα το βράδυ σε αίθουσα εκδηλώσεων.
Οι δημοσιογράφοι μετά την λήξη του Δημοτικού Συμβουλίου κατέληξαν στο ταβερνάκι του «προέδρου» απέναντι από τα δικαστήρια για ένα «ουζάκι» και κει μεταξύ ούζου και πολιτικής κουβέντας «έσκασε» η είδηση ότι ο Μανώλης Φανουράκης πρόεδρος της ΔΕΑΞ έκοβε την πίτα με τους συλλόγους, χωρίς να ενημερώσει τους δημοσιογράφους. Κάτι που σχολιάστηκε αρνητικότατα.
Δεν είναι δυνατόν η Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης να ζητάει την στήριξη των τοπικών μέσων ενημέρωσης στα δύο δύσκολα εγχειρήματα (Θ.Λ.Ε. και Γιορτές Παλιάς Πόλης) και όταν πρόκειται να συναντηθεί με τους συλλόγους να μην καλεί τους δημοσιογράφους.
Γιατί Μανώλη, τι είχες να συζητήσεις με τους Συλλόγους και δεν ήθελες να το ακούσουν οι δημοσιογράφοι;
ΘΑΝΑΣΗΣ ΞΥΝΙΔΗΣ, ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΡΟΣΕΡΟΥ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ
Σε σχετικό ερώτημα από την αντιπολίτευση προς την Δημοτική αρχή που αφορούσε στην ενημέρωση σχετικά με το πότε θα ολοκληρωθούν τα έργα στην πλατεία του Δροσερού, ο Θανάσης Ξυνίδης είπε: «Τελειώνετε γιατί έχουμε και εκλογές». Τι ήθελε να πει ο ποιητής; Μήπως ότι είναι το Δροσερό ένας παράγοντας που καθορίζει το εκλογικό αποτέλεσμα στον Δήμο Ξάνθης;
Ο Θανάσης Ξυνίδης στα κέφια του την Δευτέρα το βράδυ έκανε πολύ λόγο για το δαχτυλίδι που έδωσε ο Φωτιάδης στον Τριμίντζιο σε φωτογραφικό ενσταντανέ της Xanthi News. Έκανε τόση αίσθηση που ο Δήμαρχος Μιχάλης Στυλιανίδης έδειξε τα δάχτυλά του λέγοντας: «Να εδώ είναι ρε παιδιά το δαχτυλίδι, δεν το έδωσα σε κανέναν».
ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
Δεν γνωρίζουμε τι είχε στο πίσω μέρος του μυαλού του ο πρόεδρος του Σκακιστικού Συλλόγου όταν σε συνέντευξη τύπου δήλωσε ότι θα παραδώσει την διαχείριση του προς ανακύκλωση χάρτου με την δικαιολογία ότι ο Δήμος δεν συνεργάζεται μαζί του σε αυτό το θέμα.
Με μια ματιά όμως, κατά την διάρκεια της συνεδρίασης στο Δημοτικό Συμβούλιο που μπήκε θέμα από τον Νίκο τον Ανταμπούφη σε εκτός ημερησίας συζήτηση, θα καταλάβαινε κανείς ότι μάλλον δεν ζητήθηκε η συμβολή του Δήμου ή δεν έγινε ίσως κάποια μεγαλύτερη προσπάθεια από πλευράς Συλλόγου να συνεργαστούν.
Μάλιστα η πικρία που εξεδήλωσε ο Αντιδήμαρχος κ. Γιαγτζόγλου επιβεβαιώνει την ίσης απόστασης θέση που πήραμε την ημέρα της συνέντευξης τύπου.
Παίζει κάτι άλλο;
Θα το ερευνήσουμε και θα πληροφορήσουμε τους φίλους αναγνώστες.
ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΣ
Εν ψυχρώ προσπάθεια δολοφονίας από τους τρομοκράτες , σύμφωνα με τηλεφώνημα σε εφημερίδα των Αθηνών έγινε στο Αστυνομικό Τμήμα του Κορυδαλλού.
Πυροβόλησαν εν ψυχρώ στην σκοπιά την ώρα που ο Αστυφύλακας ήταν μέσα και εκτελούσε τα χρέη του σκοπού.
Γάζωσαν στην κυριολεξία το κουβούκλιο με δεκαπέντε σφαίρες σε δύο ριπές και σαν να μην έφτανε αυτό, πέταξαν χειροβομβίδα… ρώσικου τύπου, η οποία ευτυχώς δεν έσκασε.
Πολλά Ρώσικα όπλα και πυρομαχικά κυκλοφορούν στην Ελλάδα, μήπως την άλλη φορά οι τρομοκράτες κατεβάσουν κανένα άρμα για να «φάνε» κανένα αστυφύλακα;
Βέβαια, εκείνη την ώρα οι πολιτικοί μας στο γυαλί τσακωνόντουσαν αν πρέπει να υπάρξει διακομματική επιτροπή στην Βουλή για…να συζητήσει το θέμα.
Οι τρομοκράτες σε λίγο θα βομβαρδίσουν την Χώρα μας με «ΦΑΝΤΟΜ»… και αυτοί ακόμη θα συζητάνε.

Σχετικά Άρθρα