Γενική

Απρόσμενος σύμμαχος ο Δημήτρης Σταμάτης

Την έκπληξη έκανε ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας ΑΜΘ Δημήτρης Σταμάτης στην προχθεσινή εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ Καβάλας. Μιλώντας, συνέστησε στους παρευρισκόμενους, να διαβάζουν και γενικότερα να ενημερώνονται από τον τοπικό τύπο, τα τοπικά ραδιόφωνα και τους τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς. Είπε ότι κι εκείνος αυτό κάνει αφού θέλει να έχει πλήρη και σωστή ενημέρωση για όσα συμβαίνουν στον τόπο μας.
Ήταν μια προσπάθεια, να ενισχύσει ο Γεν. Γραμματέας τον τύπο της Περιφέρειας, αφού επαρκώς γνωρίζει τις δυσκολίες που καλούνται τα τοπικά ΜΜΕ να ξεπεράσουν, για να μπορούν να ανταπεξέρχονται στα καθήκοντά τους. Θεωρεί ότι είναι αυτονόητο να διαβάζουν οι κάτοικοι της περιοχής αυτής τις τοπικές εφημερίδες, οι οποίες δίνουν καθημερινά αγώνες, μέσα από αγωνίες για να δώσουν έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για όσα συμβαίνουν και όσα μπορούν να φέρουν ανάπτυξη στον τόπο μας.
Όπως και να γίνει, τον ευχαριστούμε, αφού δεν έχουμε συνηθίσει, σε τέτοιες αβρότητες και δημόσιες προτροπές. Εδώ κ. Γενικέ, δεν είναι λίγοι, αυτοί που θεωρούν ότι οι εφημερίδες δεν έχουν ανάγκη από την συνδρομή και ότι τα χρήματα για τα έξοδά τους, τους μισθούς, το χαρτί, τα μελάνια κλπ, βρίσκονται ως δια μαγείας.

Σχετικά Άρθρα