Γενική

Πετυχημένη η επίσκεψη του Εμπορικού Τμήματος του ΕΒΕ στην Κωνσταντινούπολη

Ο Θανάσης Κριτσίνης επικεφαλής της εμπορικής αντιπροσωπίας των δεκατριών επαγγελματιών εμπόρων επίπλου από την Ξάνθη, επισκέφθηκαν την Διεθνή Έκθεση Επίπλου στην Κωνσταντινούπολη.
Σύμφωνα με τον κ. Κριτσίνη η δραστηριότητα στέφθηκε με επιτυχία και ήδη 4 συνάδελφοι επαγγελματίες στον χώρο του επίπλου κατέληξαν σε συμφωνίες: «Ήταν μία αποστολή αποδοτικού χαρακτήρα γιατί είχε αποτελέσματα τα οποία φάνηκαν με τις συμφωνίες που κλείστηκαν».
Μετά από πολλές και επίπονες προσπάθειες του Σάκη Κριτσίνη συμμετείχαν και έμποροι, επαγγελματίες από την μειονότητα οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στην προσπάθεια του και οι μισοί επαγγελματίες ήταν έμποροι από την περιοχή του Σελέρου, του Εχίνου και από άλλα Δημοτικά Διαμερίσματα του Νομού. Κάτι που σύμφωνα με τον κ. Κριτσίνη θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπ όψη και να ακολουθήσουν και άλλοι το παράδειγμα τους.
Σύμφωνα με τον κ. Κριτσίνη η κρίση χτύπησε και την Κωνσταντινούπολη γιατί οι επισκέπτες σε συνάρτηση με την περσινή χρονιά ήταν πολύ λίγοι.
«Οι επιτυχημένες τιμές που κλείσαμε οφείλονται στο γεγονός ότι όλοι μαζί σαν αντιπροσωπία ζητούσαμε τιμές και κάναμε τις συζητήσεις μας. Πετύχαμε τις καλύτερες δυνατόν τιμές προς όφελος των καταναλωτών της Ξάνθης».
Σε σχετικό μας ερώτημα πώς κρίνει την παρουσία των συναδέλφων του στο Επιμελητήριο απάντησε λέγοντας ότι η αποστολή των μελών του επιμελητηρίου είναι να συντελεί στην επίλυση των προβλημάτων των μελών του και τίποτα άλλο.

Σχετικά Άρθρα