Γενική

Καλή σας Ημέρα φίλες και φίλοι της στήλης Ζέπελιν

Ακόμη δεν μπορώ να συνέλθω από αυτό που άκουσα. Σε κάποια περιοχή της Ρωσίας έμενε μια γυναίκα με τα δύο παιδιά της (η είδηση είναι αληθινή). Η γυναίκα εξεδίδονταν κάθε βράδυ για να βγάλει τα προς το ζην και να μεγαλώσει μόνη της τα παιδιά της εφόσον ήταν χωρισμένη από τον σύζυγο της. Όμως καθώς οδηγούσε με το αυτοκίνητο της, τρακάρει και σκοτώνεται ακαριαία. Η αστυνομία δεν μπόρεσε να βρει στοιχεία της. Μετά από ενάμιση μήνα δυστυχώς βρήκαν ποια είναι, αλλά όταν πήγαν στο σπίτι της, βρήκαν τα παιδιά της πεθαμένα από ασιτία, το 8 μηνών μωρό πάνω στην κούνια του και το 18μήνο μεγαλύτερο δίπλα του σε προχωρημένη σήψη.
Καλά οι γείτονες δεν άκουσαν τίποτα κλάματα ή φωνές τόσο απαξίωση η γειτονιά; Κανείς δεν αναζήτησε τέλος πάντων αυτή τη γυναίκα; Εγώ έπαθα σοκ.

Στον αντίποδα μια γυναίκα από την Καλιφόρνια γέννησε 8άδυμα (6 αγόρια και 2 κορίτσια). Η μαμά και ο μπαμπάς πετούν από χαρά αν και ήξεραν ότι θα φέρουν στον κόσμο 6 και όχι 7 μωρά και το πιο χαρούμενο είναι ότι η μαμά στο σπίτι έχει άλλα 6 παιδιά. Να τους ζήσουν να είναι γεροί να τα μεγαλώσουν.

Συνεχώς ανεβαίνει ο TOP FM με την καλύτερη επιλογή μουσικών θεμάτων από ειδικούς και φυσικά με τον πιο κρυστάλλινο ήχο που έχετε ακούσει ποτέ. Συντονιστείτε στους 69,9 και… ακούστε!!!

Να και το blog της εφημερίδας xanthi- news.blogspot.com. Επισκεφθείτε το!

Και τέλος να σας πω ότι η συντακτική ομάδα της νέας Life Style εφημερίδας που θα ξεσηκώσει τα πλήθη ετοιμάζεται πυρετωδώς. Ήδη το δημιουργικό τμήμα που είδα με εντυπωσίασε. Αυτά μόνο μπορώ να σας πω προς το παρόν. Αναμείνετε… τον Cappuccino.

Καλή σας Ημέρα. Τα λέμε αύριο!

Σχετικά Άρθρα