Γενική

Έγραψαν οι τοπικές εφημερίδες

Στα πρωινά παράθυρα του Μέγκα βλέπουμε τον πρώην Υπουργό Αλέκο Κοντό εξηγώντας ότι πρέπει να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας για την απομάκρυνση του από την κυβέρνηση, για όσα τον κατηγορούν οι πολιτικοί του αντίπαλοι και όχι μόνο.
Αγώνας

Ένας οργανισμός είναι ο Δήμος Ξάνθης, μία επιχείρηση, ένα «μεγάλο μαγαζί» που δεν ενδιαφέρει τον δημότη, αν μπορεί να ανταπεξέλθει στις εσωτερικές του ή στις εξωτερικές του υποθέσεις. Αυτό ενδιαφέρει προφανώς τους «προμηθευτές» του. Εκείνο που έχει νόημα και αυτό που περιμένει ο Ξανθιώτης από τον Δήμο και τον Δήμαρχο του, είναι υποδομές για το αύριο. Όραμα για την ίαση της πόλης από τα πολλά «σαράκια» που την τρώνε…
Θράκη

Ακόμα δεν είδαμε την επίσημη θέση του τοπικού ΠΑΣΟΚ στην κατά καιρούς στάση υπέρ της Τουρκίας που κρατά ο βουλευτής τους κ. Τσετίν εκθέτοντας του πάντες. Ήταν και είναι βέβαιο, πως αυτοί οι άνθρωποι, που εκλέγονται με την σημαία των δύο μεγάλων κομμάτων στην περιοχή μας και γενικότερα στη Θράκη, χρησιμοποιούν τις θέσεις τους εφόσον εκλεγούν, εις βάρος της Ελλάδας και υπέρ της Τουρκίας με την ανοχή πολλές φορές του Υπουργείου Εξωτερικών, αλλά και των κομματικών μηχανισμών χωρίς ποτέ κανένας να τους βάλει κάποιον φραγμό.
Φωνή της Ξάνθης

Πράγματι, οι δηλώσεις του βουλευτή κ. Μάντατση Τσετίν ήταν όχι μόνο ακραίες, αλλά και αντεθνικές και όφειλε να πάρει άμεσα μέτρα ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου. Ωστόσο, δεν «τόλμησε» να το κάνει. Με αποτέλεσμα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ όχι μόνο να συνεχίσει, αλλά όσο πλησιάζουν οι εκλογές, να ανεβάσει ακόμη περισσότερο τους τόνους. Δεν μας εκπροσωπεί λέει επίσημα το ΠΑΣΟΚ, αλλά από εκεί και μετά ποια μέτρα παίρνει; Κανένα! Διότι απλά χρειάζεται τις ψήφους. Κι όσο για τον Τσετίν τα πράγματα είναι πολύ απλά. Τον έπιασε τέτοιος τρόμος και φόβος έχοντας πλέον απέναντι τον Καπζά Τζεμίλ υποψήφιο βουλευτή της Ν.Δ. που θα συνεχίσει να το παίζει «φιλότουρκος» αρκεί να επανεκλεγεί.
Μαχητής

Μπορεί να είπε ο Δήμαρχος ότι «όσο υπάρχει ο Λάκης (Ο Δημαρχούλης) δελφίνοι δεν υπάρχουν» και να σιώπησε προς το παρόν η διαδοχολογία όμως το ταμπεραμέντο του κ. Φωτιάδη δύσκολα να το τιθασεύσει. Είναι γνωστό το χιούμορ του στρατηγού άλλωστε και όλοι το καλοδέχονται παρόλο που μερικές φορές είναι σόκιν! Έτσι στην Δημαρχιακή ο κ. Φωτιάδης έβγαλε τη βέρα του δίνοντας την στον κ. Τριμίντζιο κάνοντας προφανώς αναπαράσταση του δαχτυλιδιού του δημάρχου. Το τι γέλιο επακολούθησε καταλαβαίνετε!
Εμπρός

Νέες απολύσεις είχε χθες στην γνωστή βιομηχανία GROUPAL της Ξάνθης! Αυτό πληροφορήθηκα και ειλικρινά στεναχωρέθηκα πραγματικά, γιατί σε μια δύσκολη, οικονομικά, περίοδο για τον τόπο μας, όχι μόνο δεν βλέπουμε να ανοίγει μια νέα βιομηχανία αλλά δυστυχώς κλείνουν αυτές που είχαμε και απολύεται ο κόσμος.
Αδέσμευτη

Σχετικά Άρθρα