Γενική

Αντί… News… …στην Xanthi News

ΣΑΤΙΡΑ
Το ΑΝΤΙ….
…Δελτίο στην Ξάνθη,
γράφει καλοπροαίρετα και σατιρίζει την επικαιρότητα ο Αλέξανδρος Παυλικιάνος

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΣΕΤΙΝ ΜΑΝΤΑΤΖΗ

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Τσετίν Μάντατζη παραιτήθηκε από την Κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ γιατί μετάνιωσε που προκάλεσε τόση μεγάλη αναστάτωση στην ειρηνική συνύπαρξη των Ελλήνων, Χριστιανών και μουσουλμάνων της Θράκης.
Κύκλοι του ΠΑΣΟΚ επιβεβαιώνουν την πληροφορία ότι ο αρχηγός του κόμματος Γεώργιος Παπανδρέου τον παρακάλεσε να μείνει λίγο ακόμη στην Κοινοβουλευτική ομάδα, φοβούμενος αντιδράσεις της Άγκυρας.
Ο Αχιλλέας Τσαρτσάρας Γραμματέας της Νομαρχιακής ΠΑΣΟΚ εισηγήθηκε στα Κεντρικά του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Τσετίν Μάντατζη να ηγηθεί του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ στον Νομό Ξάνθης.
Ο κ. Σγουρίδης όμως εξέφρασε την αντίθεσή του για την πρωτοβουλία Τσαρτσάρα.
Επίσης μετά τις αλυσιδωτές αντιδράσεις που προκάλεσε η παραίτηση Τσετίν η Συμβουλευτική επιτροπή…Σκέφτεται να αλλάξει το καταστατικό της και από συμβουλευτική να γίνει…
…Το όνομα και οι δράσεις τους μυστικό μεγάλο.
Μόλις έχουμε νεότερη πληροφόρηση θα σας ενημερώσουμε.

ΣΦΑΓΕΙΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Η Περιφέρεια Μακεδονίας και Θράκης πρότεινε στο Υπουργείο Εσωτερικών την ίδρυση σφαγείων στην Κομοτηνή.
Ο λόγος σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου που πήραμε από το Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας είναι η απορρόφηση των υπαλλήλων, σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση της ΣΕΠΕΚ με την ειδικότητα των Εκδοροσφαγέων.
Υπήρξε μία μικρή καθυστέρηση ως προς την υλοποίηση της παρά πάνω ΚΥΑ διότι δεν βρέθηκε ο κωδικός της ειδικότητάς τους.
Σύμφωνα με το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους αυτό το πρόβλημα λύθηκε και οι υπάλληλοι θα απορροφηθούν κανονικά από την Περιφέρεια ΑΜΘ.

ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ ΣΤ ΑΡΜΑΤΑ

Σύμφωνα με το γραφείο τύπου του ΛΑΟΣ στην Ξάνθη καλούν τους Έλληνες Πολίτες να καταταγούν στο εκστρατευτικό Σώμα που οργανώνει για επαγρύπνηση και διαφύλαξη των Εθνικών συμφερόντων της Θράκης με αρχηγό τον…Μάριο Δραγουίδη.
Η πικρή αλήθεια είναι ότι το ΛΑ.Ο,Σ Ξάνθης σιώπησε όταν ο πονηρά σκεπτόμενος Ξανθιώτης Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Τσετίν Μάντατζη δήλωσε την παραίτησή του από το κοινοβούλιο λόγω της ανησυχίας που προκάλεσε στις σχέσεις Χριστιανών και μουσουλμάνων.
Αυτός είναι και ο λόγος που το εκστρατευτικό Σώμα διαφύλαξης των ιδεών του Έθνους έμεινε στα χαρτιά.

Σχετικά Άρθρα