Γενική

Κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης αύριο η Σκόντα Ξάνθη

Τον Αστέρα Τρίπολης αντιμετωπίζει η ομάδα μας την Κυριακή 01/02/2009 στα Πηγάδια για το πρωτάθλημα της Super League. Μοναδική ευκαιρία για τους παίκτες του Γιώργου Παράσχου να κυνηγήσουν και να πετύχουν τη πολυπόθητη νίκη που τόσο έχει λείψει από την ομάδα μας τις τελευταίες 11 αγωνιστικές.
Η Ξάνθη έχει να κερδίσει από τις 2 Νοεμβρίου του 2008 και από τότε έχει καταφέρει να μαζέψει μόλις 7 βαθμούς με αντίστοιχες ισοπαλίες σε 11 παιχνίδια.
Είναι φανερό ότι η ομάδα μας έχει φοβερό πρόβλημα στο σκοράρισμα και λείπει ο παίκτης που θα σπρώξει τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα. Αυτό σαφώς έχει προβληματίσει τη τεχνική ηγεσία που συνεχίζει να αναζητά λύσης ενίσχυσης της επιθετικής γραμμής εντός και εκτός Ελλάδος, εντός και εκτός Ευρώπης.
Η δεινή βαθμολογική θέση του Αστέρα Τρίπολης κάνει ακόμα πιο δύσκολη την υπόθεση νίκη για την Ξάνθη αφού οι Αρκάδες βρίσκονται στην 13 η θέση με 20 βαθμού μόλις 4 λιγότερους από τη δική μας ομάδα που βρίσκεται στην 9 η θέση και με 24 βαθμούς.
Μοναδική ευκαιρία λοιπόν για τη Ξάνθη να δώσει και λίγη χαρά στους φιλάθλους της πόλης μας και να σκαρφαλώσει λίγο ψηλότερα στο βαθμολογικό πίνακα. Οι 3 ομάδες που την ακολουθούν από κοντά, δηλαδή οι : Εργοτέλης, Ηρακλής και Λεβαδειακός δίνουν δύσκολα παιχνίδια το Σαββατοκύριακο και με πιθανό θετικό αποτέλεσμα της ομάδας μας επί του Αστέρα, η Ξάνθη ξεφεύγει με ασφάλεια από τους άμεσους διώκτες της.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο των Πηγαδιών στις 19:00 την Κυριακή το απόγευμα και θα καλυφθεί τηλεοπτικά από τη ΝΕΤ.
Το ντέρμπυ της 20 ης αγωνιστικής γίνεται στο ΟΑΚΑ μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού.
Συνολικά το πρόγραμμα έχει ως εξής :
ΣΑΒΒΑΤΟ 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
Ο.Φ.Η.- ΛΑΡΙΣΑ 16:45 NOVA
ΗΡΑΚΛΗΣ- ΑΡΗΣ 19:00 NOVA
ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ- ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 15:00
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ- ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ 15:00
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ- ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 16:45 Alpha
Π.Α.Ο.Κ.- ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 16:45 NOVA
Α.Ε.Κ.- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 19:00 NOVA
SKODA ΞΑΝΘΗ- ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 19:00 ΝΕΤ

Σχετικά Άρθρα