Γενική

Κρούση σε Μπακαγιόκο

Το κόλπο γκρόσο της μεταγραφικής περιόδου επιχείρησε να κάνει η Ξάνθη, που χτύπησε την πόρτα του Ιμπραΐμα Μπακαγιόκο για να ενισχύσει την επιθετική της γραμμή. Οι ακρίτες έκαναν αρχικά κρούση στον ΠΑΟΚ, με τους ανθρώπους του «δικέφαλου» του Βορρά να τονίζουν πως ο παίκτης είναι προς παραχώρηση και δεν έχουν κανένα πρόβλημα να συνεχίσει στην Ξάνθη την καριέρα του, εφόσον δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του προπονητή του.
Ωστόσο, ο 32χρονος Ιβοριανός επιθετικός εξήγησε ότι δεν μπορεί να μεταγραφεί στη Skoda, καθώς τα παιδιά του πηγαίνουν στο γαλλικό σχολείο της Θεσσαλονίκης και δεν είναι εύκολο να μετακομίσει εκτός πόλης, αρνούμενος ευγενικά την πρόταση των ακριτών.
«Δεν μπορεί να ξεχάσατε την μπάλα»
Στην Ξάνθη βρέθηκε ο Χρήστος Πανόπουλος. Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, μετά τα γκάζια που είχε ρίξει στους παίκτες- μέσω Καζναφέρη- μετά το παιχνίδι με το Θρασύβουλο, βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει ο ίδιος στους ποδοσφαιριστές του.
Το γενικότερο κλίμα της συζήτησης ήταν ότι από τη στιγμή που ο ίδιος είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του έχει την ίδια απαίτηση και από τους ίδιους, ζητώντας την επιστροφή στις νίκες.
«Θέλω να είστε πιο σοβαροί. Βλέπετε ότι είμαι κοντά σας και περιμένω το ίδιο και από σας. Είμαι ευχαριστημένος από αυτό που βλέπω στο γήπεδο, αλλά καλό θα είναι να παίρνουμε και αποτελέσματα. Πρέπει οι ίδιοι να βρείτε τους εαυτούς σας. Δεν μπορεί κάποιοι να έβαζαν γκολ και το τώρα να μη βάζουν. Δεν μπορεί να ξεχάσατε την μπάλα» ήταν μερικά από τα λόγια του Πανόπουλου προς τους ακρίτες, δίνοντάς τους ουσιαστικά ραντεβού για το βράδυ της Κυριακής και ζητώντας μόνο νίκη επί της Τρίπολης.
Στο… περίμενε για Νίκεζιτς
Ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου είχε προηγουμένως συνάντηση με τον Γιώργο Παράσχο και τους συνεργάτες του, θέτοντας επί τάπητος όλα τα ζητήματα του συλλόγου. Σε ό,τι αφορά τη μεταγραφική ενίσχυση οι ακρίτες βρίσκονται εν αναμονή της απάντησης του 27χρονου Μαυροβούνιου επιθετικού Νίκολα Νίκεζιτς, με την περίπτωσή του όμως να μη φαντάζει τόσο εύκολη. Οι ακρίτες έχουν ζητήσει δανεικό τον παίκτη από τη Χάβρη, ωστόσο η διάσταση που υπάρχει στον οικονομικό τομέα, σε συνδυασμό με το ότι μπήκαν και άλλοι σύλλογοι (σ.σ.: Γκρενόμπλ) στο παιχνίδι της απόκτησής του τη δυσχεραίνουν. Οι εξελίξεις, πάντως, αναμένονται άμεσα.

Σχετικά Άρθρα