Γενική

Καλή σας Ημέρα φίλες και φίλοι της στήλης «Ζέπελιν».

Πάρτυ ετοιμάζει ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Παυλικιάνος για τα γενέθλια του απόψε στο σπίτι του. Ο Αλέξανδρος δεν μας αποκάλυψε πόσο χρονών είναι, αλλά εξάλλου όσο νιώθεις είσαι.

Πολλές ευχές από την στήλη μας για καλή υγεία και πρόοδο. Αλέξανδρε να ξέρεις ότι την πρόσκλησή σου θα προσπαθήσουμε να την τιμήσουμε αφού ξέρουμε ότι η κυρία Κατερίνα κάνει πολύ νόστιμο τζατζίκι!

Καλά έπαθα πλάκα με την ευρηματικότητα των Βουλγάρων έξω από τα σούπερ μάρκετ μετά από δημοσίευμα που διάβασα στην εφημερίδα μας. Σκάνε διάβασα τα λάστιχα του αυτοκινήτου και αργότερα που εσύ επιστρέφεις, η συμμορία δρα και προτείνει να σε βοηθήσει με μια τρόμπα. Τότε ο πιο ελαφροχέρης σου κλέβει την τσάντα ή ότι βρει στα καθίσματα του αυτοκινήτου σου. (Θεέ και κύριε)!

Μνημόσυνο Αγάπης σήμερα από τον σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης «Η Αγάπη» για τον Μακαριστό με εθελοντική αιμοδοσία από 9 το πρωί έως 2 το μεσημέρι στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Ξάνθης.

Χτες Παρασκευή τα σχολεία παρέμειναν κλειστά λόγω της εορτής των Τριών Ιεραρχών οπότε προστέθηκε και το Σαββατοκύριακο και έγινε τριήμερο.

Και μια ευχάριστη είδηση: «Αγροτικά Μπλόκα» Τέλος. Τώρα πια γίναμε όλη η Ελλάδα και πάλι μια γειτονιά…

Καλή σας Ημέρα. Τα λέμε.

Σχετικά Άρθρα