Γενική

Ανακύκλωση χαρτιού τέλος από τον Σύλλογο Σκακιστών Ξάνθης

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε χθες ο κ. Φίλιππος Στεργίου, Πρόεδρος του Συλλόγου Σκακιστών Ξάνθης ο «Δημόκριτος» όπου δήλωσε ότι θα παραχωρήσει την διαχείριση της ανακύκλωσης χαρτιού στον δήμο Ξάνθης, λόγω της αδυναμίας συνεννόησης με την Υπηρεσία καθαριότητος του δήμου Ξάνθης ως την προς μεταφόρτωση του χαρτιού από τους «υποδοχείς» στο μεγάλο κοντέινερ που βρίσκεται στον χώρο του κολυμβητηρίου.
Ο κ. Στεργίου ανέφερε ότι κουράστηκε μόνος του να φορτώνει κάθε φορά οχτώ τόνους χωρίς την βοήθεια των εργατών από την καθαριότητα κάτι που γινόταν εδώ και 7,5 χρόνια δηλαδή από Σεπτέμβριο του 2002.
Κατά τον κύριο Στεργίου τα προβλήματα ασυνεννοησίας εμφανίστηκαν πριν από τέσσερα χρόνια όπου ο δήμος στην αρχή διέθετε φορτηγό και εργάτες και αργότερα μόνο εργάτες και στο τέλος δεν διέθετε ούτε τους εργάτες. Αυτό είχε σαν συνέπεια την αδυναμία διαχείρισης μεγάλων ποσοτήτων λόγω έλλειψης εργατικών χεριών.
Σύμφωνα με τον κ. Στεργίου οι προσπάθειες συνεννόησης με τον Δήμαρχο και τον υπεύθυνο Αντιδήμαρχο Καθαριότητας δεν καρποφόρησαν.
Μετά από αυτές τις προσπάθειες αποφασίστηκε πλέον να παραχωρηθεί η διαχείριση της ανακύκλωσης χαρτιού στον Δήμο.

Σχετικά Άρθρα