Γενική

Συμμετοχή συμπολιτών μας σε Εθελοντική Αιμοδοσία

Μνημόσυνο «ΑΓΑΠΗΣ» για τον Μακαριστό Αρχιεπισκόπο Χριστόδουλο

Στα πλαίσια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των συμπολιτών μας, από τον Σύλλογο Αιμοδοτών Ξάνθης το Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2009 και από τις 09:00 έως τις 14:00 θα πραγματοποιηθεί στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Ξάνθης (Κεντρική Πλατεία) Εθελοντική Αιμοδοσία με την κινητή μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης.
Η αιμοδοσία είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου ως ένα δείγμα σεβασμού στο πρόσωπό του και αναγνώρισης του έργου του. Οι αιμοδότες της Ξάνθης ζητάνε από όλους σας να συμμετάσχετε προκειμένου να συλλεχθούν αρκετές μονάδες αίματος προς ανακούφιση των παιδιών που πάσχουν από Μεσογειακή Αναιμία (Θαλασσαιμία) στον Νομό μας αλλά και για όλους τους συνανθρώπους που βασανίζονται στο κρεβάτι του πόνου.
Επίσης ο Σύλλογος αιμοδοτών απευθύνετε σε όλους τους φορείς του Νομού μας (σύλλογοι, σωματεία, όμιλοι) και τους καλεί στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς να απευθύνουν έκκληση στα μέλη τους και τις οικογένειές τους να προσέλθουν ομαδικά στην προγραμματισμένη αιμοδοσία, προκειμένου να προσφέρουν λίγη από την «ΑΓΑΠΗ» τους, προσπαθώντας παράλληλα να δοθεί και όσο μεγαλύτερη δημοσιότητα ώστε να παροτρυνθούν και άλλοι υγιείς συμπολίτες μας να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή.
Οι αιμοδότες Ξάνθης πιστεύουν ότι είναι καλή στιγμή και το θεωρούν απαραίτητο να βοηθήσουν όλοι όσο μπορούν σ αυτόν τον αγώνα για ευαισθητοποίηση των συμπολιτών μας στα θέματα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, της Δωρεάς Οργάνων και της Αιμοπεταλιοαφαίρεσης.
Τέλος σας ενημερώνουμε ότι με απόφαση του Δ.Σ. η Εθελοντική Αιμοδοσία-Μνημόσυνο «ΑΓΑΠΗΣ» για τον μακαριστό κ. Χριστόδουλο θα διεξάγεται ετησίως τις τελευταίες ημέρες του Ιανουαρίου.
Για τυχόν πληροφορίες σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τα τηλέφωνα του Συλλόγου ζητώντας τον πρόεδρο Ιωάννη Παπαχρόνη και την Γραμματέα Αλεξάνδρα Τσακάτου 2541022256, 2541083768, 6946044278.

Σχετικά Άρθρα