Γενική

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΡΕΝΑ

Γράφει, σχολιάζει, σεντράρει ο Αλέξανδρος Παυλικιάνος

ΕΒΕ

Κόντρα φαίνεται πώς ξεσπάει μέσα στους κόλπους του Επιμελητηρίου μεταξύ της παλιάς και τις νέας φρουράς με αφορμή την ανάληψη των ηνίων από τους νεότερους επιχειρηματίες και μέλη το Επιμελητηρίου. «Να μας πουν ποιους εννοούν παλιά φρουρά» είπε ο κ. Κτασαρίκας «γιατί αν εννοούν εμένα εγώ έχω μόνο τέσσερα χρόνια στο ΕΒΕ».
Προφανώς δεν «πιάνει» τον κ. Κτσαρίκα η παλιά φρουρά λόγω…ηλικίας.
Την επόμενη φορά που θα συνομιλήσουμε με την «νέα φρουρά» του επιμελητηρίου θα ζητήσουμε διευκρινήσεις σχετικά με τα όρια της νέας και της παλιάς «φρουράς».
Δηλαδή κύριε Μυλωνά πώς την εννοείτε την «παλιά φρουρά» Παλιοί στα χρόνια ή στο Επιμελητήριο.
Ο πρόεδρος κ. Ανδρικόπουλος τι λέει;

ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ;

Επανερχόμαστε στην διασταύρωση Ανδρέου Δημητρίου και Αβέρωφ. Σε συνομιλία μας ο κ. Κωνσταντινίδης ανέφερε ότι μερίμνησε ο Δήμος και εδώ και έξη μήνες έχει τοποθετηθεί ο ειδικός καθρέπτης στην απέναντι γωνία της διασταύρωσης.
Πήγαμε επί τόπου και επιβεβαιώνουμε αυτό που ο κ. Κωνσταντινίδης είπε… Αλλά, κύριε Κωνσταντινίδη έτσι όπως τοποθετήθηκε ο ειδικός καθρέπτης για να προστατεύει τους οδηγούς που «βγαίνουν» από την Αβέρωφ δεν φαίνεται.
Αποτέλεσμα, αυτή την στιγμή τυπικά ο δήμος είναι εντάξει και σίγουρα- θεός φυλάξει- αν γίνει κάποιο ατύχημα και του ζητηθούν ευθύνες δεν θα τις φέρει.
Όμως ο καθρέπτης υπάρχει μεν… αλλά δεν υπάρχει.
Ο κ. Κωνσταντινίδης είπε και κάτι άλλο. «Ο Κ.Ο.Κ προβλέπει, από επικίνδυνες διασταυρώσεις στα πόσα μέτρα πρέπει να παρκάρουν τα αυτοκίνητα».
Το ερώτημα είναι κύριε Κωνσταντινίδη ποιος θα ελέγξει την εφαρμογή του Κ.Ο.Κ;
(φωτό καθρέπτη).

ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ

Στην Αφρική και στην Ασία ο πόλεμος για το νερό ξεκίνησε εδώ και χρόνια. Σήμερα τον βλέπουμε και στην περιοχή μας. Εξ ου και ο σοβαρός προβληματισμός του Νομάρχη Ξάνθης Γιώργου Παυλίδη για την προσφυγής των περιβαλλοντικών ενώσεων με την αίτηση ακύρωσης του αρδευτικού έργου στον κάμπο της Ξάνθης. Είναι γεγονός ότι οι αιτιάσεις τους είναι αστήρικτες και το παρασκήνιο που μεταφέρουμε το μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη. Το παρασκήνιο λέει ότι αγροτικές ενώσεις από τον κάμπο της Χρυσούπολης προσκείμενοι στον Συνασπισμό, εναντιώθηκαν στην πραγματοποίηση του αρδευτικού έργου για τον φόβο της μείωσης της ποσότητας των νερών του Νέστου που ποτίζει τα χωράφια τους.

Σχετικά Άρθρα