Γενική

Καλή σας Ημέρα φίλες και φίλοι της στήλης Ζέπελιν

Την Πέμπτη το πρωί ο θεός ξημέρωσε μια καλοκαιρινή ημέρα που μας έκανε να ξεχάσουμε ότι είμαστε στην καρδιά του χειμώνα.

Πάντως μεγάλο πρόβλημα δημιουργείται κάθε φορά οι αγρότες αποφασίζουν να κλείσουν τον Νέστο. Ένας φίλος ήθελε να έρθει στην Ξάνθη για δουλειά αλλά δεν μπόρεσε λόγο «μπλόκου».

Μια καλή πρόταση για βραδινό φαγητό είναι τα γνωστά «Φαναράκια» στον πεζόδρομο της Εθνικής στην οδό Γ. Σταύρου 18. Πάντα νόστιμα και φρέσκα όλα τα προϊόντα είναι κοντά μεσημέρι ή βράδυ…

Μια άλλη καλή πρόταση για φρέσκο ψάρι είναι πέστροφες από το ιχθυοπωλείο Πέστροφας του Άρη Χατζηχρήστου στην οδό Λεοφώρου Στρατού και Ηροδότου 22.

Να και που οι παπάδες θα σερφάρουν στο ιντέρνετ και μάλιστα με πτυχίο. Από 27 Ιανουαρίου ξεκίνησαν σεμινάρια πληροφορικής στο ΤΕΙ Καβάλας στην οποία συμμετέχουν και Ξανθιώτες κληρικοί. Πράξη που μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους για να μπορούν οι κληρικοί να ανταπεξέρχονται στις προκλήσεις των καιρών.

Είδαμε το πρόγραμμα του Καρναβαλιού. Σας πληροφορώ ότι είναι τρομερό και ότι και φέτος θα τα δούμε όλα στην Ξάνθη. Περιμένουμε βέβαια και την έναρξή τους, που φέτος θα είναι ακόμη πιο εντυπωσιακή από την καταπληκτική περσινή.

Καλή σας Ημέρα. Τα λέμε αύριο.

Σχετικά Άρθρα