Γενική

ΝΟΔΕ Ν.Δ. Ξάνθης σε ρόλο υποστηρικτή του Νομάρχη

Με ανακοίνωση της εξαπολύει μύδρους κατά των «νοσταλγών του χθες»

Χωρίς να κατονομάζει το ΠΑΣΟΚ αλλά χρησιμοποιώντας την φράση «νοσταλγοί του χθες» η ΝΟΔΕ Ν.Δ. με ανακοίνωση της υπερασπίζεται το αρδευτικό έργο, όραμα του Νομάρχη Ξάνθης, για τον οποίο προτάσσει τα στήθη της και του πλέκει το εγκώμιο.
Η ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Ν.Δ.:
«Οι νοσταλγοί του «χθες», τρόμαξαν από την δημοπράτηση του μεγάλου αρδευτικού και την άμεση αντίδραση της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή που έδειξε την κοινωνική της ευαισθησία και στο θέμα των αγροτών διαθέτοντας 500 εκατομμύρια ευρώ, παρότι η Ελλάδα μας, η Ευρωπαϊκή Ένωση και ολόκληρη η παγκόσμια οικονομία, χειμάζεται.
Μη έχοντας να πουν τίποτα, χωρίς καμία πρόταση για τα συγκεκριμένα προβλήματα των αγροτών, αδυνατούν να αντιπαραθέσουν έστω και ένα έργο, γιατί απλά δεν έχουν κάνει τίποτα για αυτόν τον τόπο.
Προσπαθούν επανειλημμένα να πλήξουν τον Νομάρχη, τα στελέχη μας και έμμεσα τον Πρωθυπουργό της χώρας μας και δεν δίστασαν μάλιστα τις προηγούμενες μέρες να επιστρατεύσουν και τον «οικολόγο» του κόμματός τους που περιφέρονταν σαν τουρίστας στη Βιστονίδα.
Πλειοδοτώντας προφανώς στους οικολόγους που προσπαθούν να μπλοκάρουν το μεγάλο αρδευτικό, το μεγαλύτερο οικολογικό έργο που δρομολογήθηκε και δυστυχώς για αυτούς θα γίνει, αναβαθμίζοντας και οικονομικά την περιοχή μας και τους αγρότες μας.
Αυτοί οι «δήθεν», που παρέδωσαν στους αγρότες μας «αλατισμένα χωράφια», ακαλλιέργητα, χωρίς αναδασμούς και υποδομές, το μόνο που προτείνουν είναι να επιμένουν ακόμα και σήμερα να ποτίζουν την θάλασσα.
Σήμερα υπάρχουν 200.000 στρέμματα υλοποιημένων αναδασμών, αποκαταστημένες όλες οι εγκαταλελειμμένες εκτάσεις από την υφαλμύρωση, και ξεκινάει να υλοποιηθεί το μεγαλύτερο έργο αγροτικής ανάπτυξης στη Βόρεια Ελλάδα.
Αν θέλετε να σας ακούσουν οι αγρότες, οφείλετε να απολογηθείτε, να ζητήσετε συγνώμη που τιμωρήσατε για 20 χρόνια αυτό τον ευλογημένο τόπο και τους αγρότες μας. Δυστυχώς μην κάνοντας τ ί π ο τα.
Η κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή, έδειξε τεράστια κοινωνική ευαισθησία αλλά και γενναιότητα στα προβλήματα που δυστυχώς έπληξαν τους αγρότες μας την καλλιεργητική περίοδο 2008.
Ο Νομάρχης Ξάνθης, έχει επιτελέσει τεράστιο έργο και δεν μπορεί κανείς ούτε να μην του το αναγνωρίσει, ούτε να τον κάμψει».

Σχετικά Άρθρα