Γενική

Χαμός με τα μπλόκα σε όλη την Ελλάδα

Και στην Ξάνθη άκουσα ότι τρακτέρ έχουν κλείσει τον κόμβο της ΣΕΒΑΘ, την γέφυρα του Νέστου και τον κόμβο της Χρυσουπόλεως. (Παναγιά μου)!

Στην τηλεόραση βγήκαν κάποιοι αγρότες από ολόκληρη της Ελλάδα και έκαναν παράπονα ότι οι συνδικαλιστές τους, τα όργανα που τους εκπροσωπούν στον «διάλογο» με την κυβέρνηση δεν τα πάνε και τόσο καλά (μα καλά τι περιμένατε, λέω εγώ, τον εαυτό τους πρέπει να βολέψουν πρώτα και μετά βλέπουμε).

Ο.Κ. ρε παιδιά είμαι υπέρ του αγώνα σας αλλά με 50 τρακτέρ που πάτε; Βόλτα στο Νέστο;

Άσε που η Κυβέρνηση το δήλωσε: «Εξαντλήσαμε κάθε οικονομικά περιθώριο»…

Άντε να τελειώνουν οι αγρότες να πάρουν σειρά και τα άλλα επαγγέλματα.

Επιδείνωση του καιρού προβλέπει η Ε.Μ.Υ. και για την περιοχή μας.

Βροχές και καταιγίδες για το επόμενο διήμερο.

Στην Θεσσαλονίκη εκδικάζεται αυτές τις ημέρες η πολύκροτη υπόθεση του αδικοχαμένου Αλέξ. Τα πέντε παιδιά κατηγορούνται για φόνο εκ προμελέτης και το πόρισμα θα βγει όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Είπα Θεσσαλονίκη και ακούστε τι άκουσα, κυκλοφορεί λέει το «Σιρόπι του βιασμού». Έπιασαν ένα 23χρόνο που είχε μεγάλη ποσότητα από αυτό το ναρκωτικό που όταν αναμειγνύεται με ποτό δημιουργεί ευφορία και …κενά μνήμης και έτσι δίνεται η ευκαιρία για βιασμό χωρίς το θύμα να θυμάται τι έγινε αργότερα. (Θεέ και Κύριε…).

Φανταστική η βασιλόπιτα που προσέφερε ο Τσέπελης για τους ραδιοερασιτέχνες. Πρώτη φορά δοκίμασα βασιλόπιτα με γεύση άσπρης σοκολάτας.

Η πρώτη Μουσουλμάνα ΕΠΟΠ είναι γεγονός. Η κοπέλα είναι από την Κομοτηνή και μάλιστα οδηγά και μεγάλη μηχανή. (Εγώ της εύχομαι καλή σταδιοδρομία).

Είμαι κατά των δημοσιογραφικών απολύσεων.

Εάν θέλετε να ταξιδέψετε με τρένο κλείστε πρώτα θέση μια δύο μέρες νωρίτερα. (Πού θα μπλεχτείτε με τα μπλόκα);

Πυρετωδώς ετοιμάζεται νέα life style εφημερίδα με τον ευρηματικό τίτλο «Cappuccino». Κοντά σας θα βρίσκεται σε ένα μήνα…

Μια καλή παρέα για τους μόνους είναι ο ραδιοφωνικούς σταθμός TOP FM στους 96,6. Όλη την ημέρα και την νύχτα παίζει χιτάκια και σας κρατά παρέα…

Όπ! Να και το blog της εφημερίδας xanthi- news.blogspot.com. Επισκεφθείτε το!

Καλή μέρα σας Τα λέμε.

Σχετικά Άρθρα