Γενική

Μανώλης Τσέπελης: Ένα «ανοιχτό» μυαλό της τοπικής αυτοδιοίκησης

Ειλικρινής, αψύς, αεικίνητος.
Λέει τα πράγματα με το όνομά τους.
Τον πειράζει που ο κόσμος δεν βλέπει το έργο του και τον κρίνει για άλλα.
Αυτός όμως συνεχίζει.
Δέχτηκε πολλά χτυπήματα κάτω από την μέση, αλλά αυτός συνεχίζει.
Δεν έχει πρόβλημα να ευχαριστήσει δημόσια τον κ. Σγουρίδη, ο οποίος αν και ΠΑΣΟΚ, κατά το παρελθόν, στήριξε τον Δεξιό Δήμο και θεωρεί απώλεια για τον τόπο την απομάκρυνση του κ. Κοντού από την Κυβέρνηση.
Ο Τσέπελης στηρίζει την αποτυχία… ή την επιτυχία της ΝΟΔΕ Ξάνθης;
«Η ΝΟΔΕ Ξάνθης έχει πολλά μέλη που εχούν συνολικά ευθύνη για τα μη πεπραγμένα στο Νομό»
…και θα πάει για Δήμαρχος αν ο Μιχάλης Στυλιανίδης αποχωρήσει. «Σήμερα έχουμε δήμαρχο. Όταν και όποτε αποφασίσει τα συζητάμε». Επίσης βλέπει περισσότερους υποψήφιους από τους Δημοτικούς συμβούλους.
Τότε να πάμε και εμείς Μανώλη μου.
ΑΓΡΟΤΕΣ
Φίλοι αγρότες αποκτήσατε κακιά συνήθεια.
Αφήσατε την τύχη σας στα χέρια των συνδικαλιστοπατεράδων σας και σε διοικήσεις της ΕΑΣ, χειραγωγημένες σε κόμματα και κυβερνήσεις.
Άμα δεν βρέξεις τον κω… ψάρι δεν τρως. (Αυτό για τους ψαράδες) που έπρεπε να βγουν τα τρακτέρ στους δρόμους για να πούνε και αυτοί τα ζόρια τους.
Θα μου πεις τι να κάνουν; να πάρουν τις βάρκες τους και να βγούνε να κλείσουν την Εγνατία;
Όχι βέβαια. Την Εγνατία δεν μπορούν, το λιμάνι του Πόρτο Λάγος;
Έπρεπε να έρθει το αυγό στον πω…πωπώ ζόρια που έχετε, για να κατεβείτε στους δρόμους;
Ένα μικρό δείγμα, συνδικαλιστής και μέλος της ΠΑΣΕΓΕΣ, κλήθηκε από την εφημερίδα μας χθες το πρωί να μας πει για τους αγώνες σας, να προβάλουμε να αιτήματά σας, να βοηθήσουμε και εμείς από την πλευρά μας για τα δίκαια αιτήματά σας, να ενημερώσουμε τον κόσμο της Ξάνθης, ο οποίος κατά γενική ομολογία στηρίζει τους αγώνες σας, γιατί αν δεν σας στηρίξει θα πει το ψωμί ψωμάκι, και οποίος συνδικαλιστής σας αρνήθηκε να έρθει στην εφημερίδα μας ή έστω να πάμε εμείς στον χώρο του, προφασιζόμενος κόλλημα και ω του θαύματος, ο κ. συνδικαλιστής σας μαζί με τον πρόεδρο του συλλόγου αγροτών φάτσα κάρτα στο γυαλί.

Σχετικά Άρθρα