Γενική

ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ Ο ΜΠΑΤΖΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ Η ΔΕΛΗΠΑΛΛΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

Α.Σ. « ΟΡΕΣΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ »ΞΑΝΘΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ (OPEN) ΘΕΣΑΛΛΟΝΙΚΗ 24- 25 / 01 / 2009

Διεξήχθη το πρώτο Ανοικτό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα από την ΕΤΑΒΕ (Ένωση Τάεκβοντο Βορείου Ελλάδος ) , για το 2009 στο Κλειστό Γυμναστήριο Αμπελοκήπων στην Θεσ/νίκη. Αγωνίστηκαν πάνω από 100 Σύλλογοι με αθλητές γεννημένους από το 1998 έως 1991.
Την Ξάνθη εκπροσώπησε ο Α.Σ.ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ «ΟΡΕΣΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ » με Προπονητή τον κο ΧΡΗΣΤΙΔΗ ΑΝΔΡΕΑ και τους εξής αθλητές:
ΔΕΛΗΠΑΛΛΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ 1993- 63 » ΧΑΛΚΙΝΟ
ΚΛΕΙΜΕΝΙΔΟΥ ΑΣΠΑ 1994- 63 » 4 η Θέση
ΜΠΑΤΖΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 1997- 45 » ΧΡΥΣΟ
ΒΕΛΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 1997- 37»5 ηΘέση
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΚΗΣ 1998- 33 » 5 η θέση
ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ 1998- 37 » 4 η θέση
Μεγάλοι απόντες οι Πρωταθλητές μας Μάτης Κων/νος και Μινεβέρ Ομέρ, που ήταν και τα φαβορί στην κατηγορία των- 55 κιλών παίδων/ κορασίδων, αφού ακόμη βρίσκονται σε στάδιο αποθεραπείας από πρόσφατους τραυματισμούς, όπως επίσης και ο Βελλής Αλέξανδρος που μέχρι τελευταία στιγμή ήταν αμφίβολη η συμμετοχή του αφού όλη την εβδομάδα είχε ταλαιπωρηθεί με ίωση και ψηλό πυρετό.
Όλοι οι αθλητές αγωνίστηκαν σε μεγαλύτερες κατηγορίες κιλών απ ότι είναι οι τωρινές δυνατότητες τους, γιατί όπως μας είπε ο Προπονητής τους κος Χρηστίδης Ανδρέας: «Δεν μας απασχολεί τόσο το αποτέλεσμα τώρα, αλλά η συνέχεια στα επόμενα Πανελλήνια Πρωταθλήματα, που θα γίνουν σε λίγους μήνες και τότε θα αγωνιστούν στα κιλά που είναι τώρα, δίχως δίαιτες και περίσσια ταλαιπωρία για τους αθλητές μου.
Αν και ταλαιπωρημένοι οι αθλητές μου, ταξιδέψαμε αυθημερόν για Θεσ/νίκη Κυριακή πρωί, ξεκινήσαμε στις 5 πμ. για να αποφύγουμε τυχόν προβλήματα με κλειστούς δρόμους και ξεκίνησαν να αγωνίζονται στις 9πμ και τελειώσαμε στις 9 μμ.
Έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, πειθαρχημένοι, δυνατοί, ορεξάτοι, από τον πρώτο έως τον τελευταίο αγώνα που έδωσαν. Όλοι οι υπόλοιποι, έφτασαν έναν αγώνα πριν τα μετάλλια κάνοντας 3 και 4 αγώνες ο καθένας τους.
Τα σημάδια είναι ευοίωνα για τον Σύλλογο μας και φέτος αφού οι αθλητές μας είναι σε πολύ καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση.
Από το εν λόγω Πρωτάθλημα θα καταρτισθεί και το Εθνικό μας αντιπροσωπευτικό συγκρότημα για την Βόρειο Ελλάδα και θα συμμετέχει και ο αθλητής μας ΜΠΑΤΖΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ»!!!.

Σχετικά Άρθρα