Γενική

Αλέκος Κοντός: «Η κυβέρνηση ανταποκρίθηκε άμεσα στα αιτήματα των αγροτών»

Ο πρώην Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων κ. Αλέξανδρος Κοντός ανέφερε ότι τα οικονομικά μέτρα στήριξης των αγροτών που πήρε η Κυβέρνηση, είναι στην σωστή κατεύθυνση και σίγουρα αυτό ικανοποιεί τους Αγρότες.
Με τις συναντήσεις που είχε με τους αγρότες τον περασμένο Δεκέμβριο γνωρίζει πολύ καλά ποια ήταν τα αιτήματα τους και ποιες οι ανάγκες τους.
«Ήταν μια πολύ καλή κίνηση γιατί πρέπει να στηρίζεται και στηρίζεται από την Κυβέρνηση ο αγροτικός κόσμος της χώρας μας».
Συνεχίζοντας ο κ. Κοντός ανέφερε ότι σε δύσκολα οικονομικά χρόνια, η Κυβέρνηση στηρίζει τους αγρότες.
Στην συνέχεια ο πρώην Υπουργός κ. Κοντός ανέφερε ότι περιμένει αποκλιμάκωση των κινητοποιήσεων μετά την εξαγγελία των μέτρων στήριξης των αγροτών: «Η διαδικασία είναι οι αγρότες να επικοινωνήσουν και πάλι με τον Υπουργό κ. Χατζηγάκη και αφού γίνουν γενικές συνελεύσεις των ενώσεών τους και αντιληφθούν τα μέτρα θα απομακρυνθούν από τους δρόμους.
Τα μέτρα ανακοινώθηκαν με τον τρόπο που ανακοινώθηκαν, έτσι που να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στην χώρα μας όσον αφοράει την Ε.Ε. Στην συνέχεια, θα αποκλιμακωθούν οι κινητοποιήσεις και θα απομακρυνθούν από τα μπλόκα οι Αγρότες», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρ. Υπουργός κ. Κοντός.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ

Σχετικά Άρθρα