slider Τελευταία Νέα Τεχνολογία

2 + 1 συστήματα επεξεργασίας νερού που πρέπει να δείτε

Από το ηλεκτρονικό κατάστημα Brentashopμπορεί να καλυφθεί κάθε απαιτητική ανάγκη επεξεργασίας νερού στο σπίτι ή στον επαγγελματικό χώρο, με τον πιο αποδοτικό και αποτελεσματικό τρόπο.

Οι ολοκληρωμένες λύσεις που θα βρείτε αφορούν το νερό και την επεξεργασία του τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό του σπιτιού. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα θα βρείτε προϊόντα για να επεξεργαστείτε όπως επιθυμείτε το πόσιμο ή το βιομηχανικό νερό. Από ένα απλό φίλτρο μέχρι συστήματα για πισίνες και αντλίες νερού, στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Οι αποστολές πραγματοποιούνται άμεσα στον χώρο σας!

Οι αντλίες UniliftAP και UniliftAPBasicείναι μία πολύ καλή λύση που έχει σχεδιαστεί τόσο για ελεύθερη όσο και για φορητή εγκατάσταση. Η κατασκευή τους είναι εξ ολοκλήρου από ανοξείδωτο χάλυβα και η χρήση τους είναι απεριόριστη στον κήπο. Αν ο κήπος ή το ξενοδοχείο σας έχει πισίνα, τότε η επεξεργασία νερού είναι επιβεβλημένη για τη ρύθμιση του ph. Σε αυτό συμβάλλει το ειδικό υγρό που μπορείτε να βρείτε εδώ χρησιμοποιώντας το ανά περιόδους.

Ένα ακόμα σύστημα επεξεργασίας νερού που είναι πολύ σημαντικό στην προστασία των συσκευών του σπιτιού, όπως το πλυντήριο, οι καφετιέρες, οι βρύσες είναι οι αποσκληρυντές όπως ο AITANA, ο οποίος εγκαθίσταται και πολύ εύκολα, ενώ συμμορφώνεται με όλες τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

Φίλτρα νερού

Φυσικά από την εξίσωση δεν μπορούν να λείπουν τα φίλτρα κάτω πάγκου της Puricom, μία από τις κορυφαίες προτάσεις για το νερό του δικτύου της πόλης. Μπορείτε να έχετε από ξεχωριστό βρυσάκι, το φιλτραρισμένο νερό.

Η εταιρεία Μπρέντας ΕΠΕ έχει επενδύσει στα συστήματα επεξεργασίας νερού. Επιλέξτε αυτό που καλύπτει τις ανάγκες σας, με ένα κλικ.

  • Μεγάλη ποικιλία
  • Κορυφαία ποιότητα
  • Προσιτές τιμές

Μπείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα brentashop.gr.

Σχετικά Άρθρα