slider Κοινωνία Τελευταία Νέα

170 θέσεις εργασίας στους Δήμους Αβδήρων, Μύκης και Τοπείρου | κάνε τα χαρτιά σου

170 νέες προσλήψεις θα υπάρξουν στους τρεις δήμους του νομού μας, από το νέο πρόγραμμα Κοινωφελούς εργασίας που θα «ξεκινήσει» στις αρχές καλοκαιριού και αφορά συνολικά 25.000 θέσεις σε 274 δήμους μέσω ΟΑΕΔ.

Σύμφωνα με την κατανομή που προτείνει η ΚΕΔΕ για τις προσλήψεις στου δήμους οι τρεις δήμοι του νομού μας θα προσλάβουν: 80 ο δήμος Αβδήρων – 60 ο δήμος Μύκης – 30 ο δήμος Τοπείρου. Συνολικά δηλαδή 170 άνεργοι θα προσληφθούν στους τρεις δήμους.

Ειδικότητες

Οι ειδικότητες που καλύπτονται από το πρόγραμμα είναι οι εξής: Κοινωνικοί φροντιστές, φωτογράφοι, γεωπόνοι, μηχανικοί περιβάλλοντος, κτηνίατροι, βιβλιοθηκονόμοι, οικοδόμοι, μηχανολόγοι μηχανικοί, δημοσιογράφοι, βρεφοκόμοι, τοπογράφοι, τραπεζοκόμοι, χειριστές Η/Υ, ψυκτικοί, λογοθεραπευτές, ελαιοχρωματιστές, νηπιαγωγοί, γενικών καθηκόντων, οικονομικού, δασολόγοι, δάσκαλοι, θεατρολόγοι, βοηθοί βρεφονηπιοκόμων, νοσηλευτές, οδηγοί, μάγειρες, ξεναγοί, κ.α.

Απαραίτητη προϋπόθεση για συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι οι υποψήφιοι ωφελούμενοι να είναι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ.

Σχετικά Άρθρα