slider Κόμματα Τελευταία Νέα

15/9: Αντιφασιστικό Συλλαλητήριο – 5 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα συνεχίζουμε!

15/9: Αντιφασιστικό Συλλαλητήριο – 5 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα συνεχίζουμε! ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΟΙ ΝΑΖΙ

Σύσκεψη σωματείων-φορέων για την οργάνωση αντιφασιστικού-αντιρατσιστικού συλλαλητηρίου στην Ξάνθη στις 15/9
Κυριακή 9/9, 7μμ, Εργατικό Κέντρο
Η ΚΕΕΡΦΑ Ξάνθης καλεί την Κυριακή 9/9 στις 7μμ στο Εργατικό Κέντρο σωματεία, φορείς, συλλογικότητες σε ανοιχτή σύσκεψη για την οργάνωση αντιφασιστικού-αντιρατσιστικού συλλαλητηρίου στην Ξάνθη στις 15/9.

5 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα οι ναζί της Χρυσής Αυγής έχουν το θράσος  να απειλούν από το βήμα της Βουλής με πραξικόπημα. Επιχειρούν να ξεπλύνουν τις ματωμένες στολές των ταγμάτων εφόδου δίπλα στα μνημονιακά κουρέλια στο μεγάλο πλυντήριο της δεξιάς “πολυκατοικίας”, σε μαζώξεις πολεμοκαπηλίας και εθνικιστικού μίσους για το Μακεδονικό. Δεν θα περάσουν! Συνεχίζουμε τη μάχη για να στείλουμε στη  φυλακή τους δολοφόνους και τους φίρερ τους. Παλεύουμε για μια Ευρώπη ανοιχτή αγκαλιά για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες.

Η άνοδος της ακροδεξιάς στην Ευρώπη σέρνει την ΕΕ πιο βαθιά στις δολοφονικές ρατσιστικές πολιτικές της Ευρώπης-φρούριο. Αλλά οι προσπάθειες των φασιστικών συμμοριών να βάλουν πόδι στους δρόμους της Γερμανίας, της Ιταλίας, της Βρετανίας πήραν παντού σαρωτική απάντηση. Η επίσκεψη Τραμπ στο Λονδίνο, η συνάντηση Όρμπαν-Σαλβίνι στο Μιλάνο, τα πογκρόμ στο Κέμνιτς βρήκαν απέναντί τους δεκάδες χιλιάδες αντιφασίστες και αντιρατσιστές.

Με την ορμή και την έμπνευση των μεγάλων αντιρατσιστικών κινητοποιήσεων διαδηλώνουμε σε όλες τις πόλεις στις 15 Σεπτέμβρη, ενώνοντας τις φωνές μας με τους αντιρατσιστές διαδηλωτές στα σύνορα της Αυστρίας με τη Γερμανία.

Σχετικά Άρθρα