slider Αθλητικά Τελευταία Νέα

1ος Αγώνας δρόμου Κτήμα Βουρβουκέλη στα Άβδηρα

Έπεσε η αυλαία μαζί με το ηλιοβασίλεμα το Σάββατο 14/10 το απόγευμα στον λόφο που εδρεύει το οινοποιείο του Κτήματος Βουρβουκέλη στα Άβδηρα Ξάνθης. Το εγχείρημα ήταν δύσκολο αλλά άξιζε να ρισκάρουμε . Δυο φίλοι είχαν το όραμα να συνδέσουν δυο παράλληλους κόσμους . Το κρασί με  το ποδήλατο . Δύο διαφορετικές αγάπες με κοινό προορισμό την μοναδική τοποθεσία τα Άβδηρα . Έτσι πήρε σάρκα και οστά  ο 1ος αγώνας δρόμου Κτήμα Βουρβουκέλη . Πολύς ο κόπος πολύ η ένταση πολλές οι κουβέντες αλλά στο τέλος ανακούφιση χαμόγελα και φυσικά δικαίωση .Όσοι βρέθηκαν εκεί το έζησαν το ένιωσαν και το γεύτηκαν μέχρι την τελευταία στιγμή… το απόλαυσαν.

Το ποδηλατικό τμήμα της Δόξας Σταυρούπολης Ξάνθης ευχαριστεί για την άψογη συνεργασία κρίνοντας εκ του αποτελέσματος του ιδιοκτήτες του οινοποιείου  Κτήμα Βουρβουκέλη , την Αστυνομική διεύθυνση Ξάνθης και ιδιαίτερα το τμήμα τροχαίας  για τον συντονισμό και την διευθέτηση της ασφαλής διεξαγωγής του αγώνα . Όλα τα μέλη του αστυνομικού  τμήματος Ξάνθης και Αβδήρων που συμμετείχαν .Τον Δήμο Αβδήρων που από την αρχή αγκάλιασε θετικά αυτή την προσπάθεια προβολής της περιοχής μέσα από τον αθλητισμό.

Το ΚΟΙΝΣΕΠ Οξυγόνο για την ενδυματολογική εμφάνιση και την συμμετοχή του στον συντονισμό των εθελοντών . Τους πάντα πρόθυμους να συνεισφέρουν με την παρουσία τους όσο και χρήσιμους για την ασφάλεια των αθλητών ΜΟΞ Πολυμήχανοι. Την διασωστική ομάδα ΟΔΙΑΚ. Τους χορηγούς του αγώνα  όπου συνεισέφεραν τα μέγιστα. Και τέλος τους εθελοντές τις ομάδες και τους μεμονωμένους αθλητές.

????????????????????????????????????

Σχετικά Άρθρα