slider Τελευταία Νέα

Όλες οι πληροφορίες για το 6 ο WAVE running | Δείτε την συνέντευξη του διοργανωτή Ηλία Γερμαντζίδη στην Μαίρη Δαληκριάδου

Γράφει η Μαίρη Δαληκριάδου

Χορηγός επικοινωνίας Xanthinews.gr

Στις 27 Ιουλίου διοργανώνεται για 6η συνεχόμενη χρονιά ο παραθαλάσσιος αγώνας δρόμου WAVE running στην ακτογραμμή του Εθνικού Πάρκου Ανατ. Μακεδονίας & Θράκης φέτος για πρώτη φορά η έναρξη και ο τερματισμός θα γίνει στην παραλία Μυρωδάτου. Ο αγώνας είναι μοναδικός στην Ευρώπη, καθώς πραγματοποιείται στο ιδιαίτερο φυσικό περιβάλλον του Δέλτα Νέστου.

Την Πέμπτη, 11 Ιουλίου και ώρα 20.00,  πραγματοποιήθηκε στo καφέ Μπαχάμες η παρουσίαση του 6ου WAVE running παρουσία του διοργανωτή Ηλία Γερμντζίδη, εθελοντών αλλά και αθλητών.

Δείτε την συνέντευξη που έδωσε ο διοργανωτής του WAVE running Ηλίας Γερμαντζίδης στην δημοσιογράφο της xanthinews.gr Μαίρη Δαληκριάδου

Το WAVE running αποτελείται από τρεις  αγώνες 5, 10 και 28 χιλιομέτρων, και παιδικό 500 μέτρων οι οποίοι πραγματοποιούνται στην άμμο, πλάι στο κύμα, δίνοντας την ευκαιρία στους αθλητές να τρέξουν απολαμβάνοντας τη θαλάσσια αύρα του Θρακικού πελάγους.

  Η σελίδα του wave running (για εγγραφές στην διοργάνωση, τρόπος μεταφοράς και άλλα)

Η αμμώδης παραλία, τα κύματα, το παραποτάμιο δάσος και οι εκβολές του Νέστου δημιουργούν κατάλληλες συνθήκες για έναν μοναδικό και περιπετειώδη αγώνα! Οι ομαλές κλίσεις, η σταθερότητα και η συνοχή της υγρής άμμου, επιτρέπουν το τρέξιμο ακόμη και με γυμνό πόδι.

Από την σημερινή παρουσίαση στις “Μπαχάμες”:

Σχετικά Άρθρα