slider Λάσπη Τελευταία Νέα

«Χρυσά σπίτια» για τα αδέσποτα σκυλιά φτιάχνει ο Δήμος Ξάνθης. 24.000 ανά σκυλόσπιτο!!!!

Έγινε πραγματικά το έλα να δεις στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο όταν ήρθε προς ψήφιση ο προϋπολογισμός του νέου κυνοκομείου που θέλει να φτιάξει ο Δήμαρχος Μπάμπης Δημαρχόπουλος, περίπου 900 χιλιάρικα θα χρειαστούν από το τεχνικό πρόγραμμα του 2017 για 40 θέσεις φιλοξενίας σκύλων. Το ποσό αυτό θεωρήθηκε υπερβολικό από την αντιπολίτευση αφού αναλογεί σε 24.000 ευρώ ανά θέση για φιλοξενούμενο σκύλο!!!! Και ακουστήκαν πολλά από Ξυνίδη και Καμαρίδη για το θέμα με τον Δήμαρχο να λέει ότι τα ποσά ορίστηκαν από τις υπηρεσίες βάση προδιαγραφών.

Πρέπει να σημειώσουμε ότι ακόμα και ο κ. Αλέκος Κυριακίδης οικονομολόγος στο επάγγελμα και μέλος της παράταξης του Δημαρχόπουλου που θήτευσε και αντιδήμαρχος, είπε ότι στην Θάσο πρόσφατα σε πολυτελές ξενοδοχείο σε νεόδμητη μονάδα δαπανήθηκαν μόνο 12.000 ευρώ για την κατασκευή κάθε δωματίου για ανθρώπους, ποσό πολύ μικρότερο από αυτό που ζητούσαν οι υπηρεσίες του δήμου για τα σκυλιά!!! Τελικά ο κ. Κυριακίδης ψήφισε την δαπάνη με επιφύλαξη… ωστόσο ίσος θα πρέπει εκεί στον Δήμο να δουν λίγο καλύτερα τις δαπάνες αυτές. (Είναι κομματάκι πολλά κ. Δημαρχόπουλε 24.000 / σκυλόσπιτο αυτήν την εποχή ΟΤΙ και αν είναι αυτό το σπίτι- δωμάτιο).

 

και για να το διακωμοδίσουμε στο τέλος- τέλος να πω ότι δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης ζητούσε μετ επιτάσεως όταν γίνει το κυνοκομείο με αυτές τις προδιαγραφές των 24000 ευρώ / σκύλο, να φιλοξενηθεί και ο ίδιος εκεί…

Σχετικά Άρθρα