slider Κόμματα Τελευταία Νέα

Χρήστος Παππάς: Κάτω τα χέρια από την Θράκη – Η τροπολογία είναι προδοσία!

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς δευτερολόγησε επί του νομοσχεδίου για το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, το Ιόνιο Πανεπιστήμιο και άλλες διατάξεις. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε σε δύο τροπολογίες που κατατέθηκαν κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της Ολομέλειας και αφορούν η πρώτη τους μουφτήδες της Θράκης και η δεύτερη τις κατεδαφίσεις των αυθαιρέτων στην Ανατολική Αττική αλλά και στην Μακρόνησο.

Κατήγγειλε την προδοσία που συνετελέσθη σήμερα στο ελληνικό κοινοβούλιο με την κατάθεση της τροπολογίας των ανθελλήνων του ΣΥΡIΖΑ προκειμένου οι νόμιμοι μουφτήδες Ροδόπης και Ξάνθης να συνταξιοδοτηθούν ως ιεροδίκες στο 67ο έτος της ηλικίας τους και να ανοίξει έτσι ο δρόμος για την εκλογή μουφτήδων που θα πρόσκεινται στον Ερντογάν και στο βαθύ τουρκικό κράτος.

Ο Χρήστος Παππάς κατήγγειλε ότι αυτό γίνεται κυριολεκτικά στα μουλωχτά, εν κρυπτώ, τελευταία συνεδρίαση της Ολομελείας της Βουλής με την ελπίδα ο κόσμος να μην καταλάβει, να μην δείξει ενδιαφέρον.

Στηλίτευσε δε την στάση της ΝΔ που σε μια τέτοια κρίσιμη τροπολογία που αφορά εθνικό μας θέμα δεν κράτησε αρνητική στάση, αλλά τηρώντας την διαχρονική ραγιάδικη πολιτική της, πολιτική φιλίας και κατευνασμού του Ερντογάν ψήφισε “παρών”.

Σχετικά Άρθρα