Κόμματα Τελευταία Νέα

Χορτόπιτα αντί για Βασιλόπιτα έκοψαν τα στελέχη της ΛΑΕ Ξάνθης

Όπως μας ενημερώνουν τα τοπικά στελέχη του κόμματος συγκλήθηκε η ΓΣ της ΛΑΕ Ξάνθης στις 28-2-2017 και αποφάσισε τα παρακάτω:

  1. Τον προγραμματισμό πολιτικής – πολιτιστικής εκδήλωσης για τις 17-3-2017 με θέμα «ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ;» με κεντρικούς ομιλητές ανώτατα στελέχη της ΛΑΕ και άλλων αντιμνημονιακών-αριστερών χώρων που θα ανακοινωθούν σύντομα. Θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι και κόψιμο χορτόπιτας (Σαρακοστή γαρ) σε ταβέρνα που θα ανακοινωθεί.
  2. Την συμπλήρωση μιας θέσης στην Γραμματεία της Πολιτικής Επιτροπής Ξάνθης με την σ. Χαρά, σε αντικατάσταση της σ. Νικολέτας που μετακόμισε από την Ξάνθη.

Πέραν των παραπάνω θεμάτων

  1. Έγινε ενημέρωση από τους σ. φοιτητές της νεολαίας και εγκρίθηκαν οι ενέργειες τους αναφορικά με τα προβλήματα που παρουσιάσθηκαν στο Πολυτεχνείο μετά από διεξοδική συζήτηση.
  2. Πραγματοποιήθηκαν νέες εγγραφές μελών.
  3. Εξουσιοδοτήθηκε η γραμματεία της ΛΑΕ Ξάνθης να προγραμματίσει ημερομηνίες εξόρμησης στον ορεινό και πεδινό χώρο καθώς και στην πόλη της Ξάνθης για συζητήσεις με τους κατοίκους σε θέματα αγροτικά- επαγγελματοβιοτεχνών και  εξόδου από την ευρωπαϊκή νομισματική σύνδεση.

Σχετικά Άρθρα