Κοινωνία Τελευταία Νέα

“Χαμό” με παράνομες υδροληψίες διαπίστωσε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αβδήρων Νίκος Χατζόπουλος

«Μετά από συνεχείς ελέγχους της ΔΕΥΑΑ, που πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες ημέρες, εντοπίστηκαν πολλές περιπτώσεις καταναλωτών με παράνομες υδροληψίες. Το φαινόμενο αυτό είναι λυπηρό και ντροπιαστικό για όλους μας. Γι αυτό, όπως έχει ήδη εξαγγελθεί, θα αντιμετωπιστεί ριζικά. Άμεση επιβολή προστίμων και καμία ανοχή στους παραβάτες που εξαπατούν την επιχείρηση σε βάρος των υπόλοιπων πολιτών. Το προσεχές διάστημα οι έλεγχοι θα ενταθούν με σκοπό την οριστική εξάλειψη αυτών των παράνομων πράξεων.

Αφού εστάλησαν ειδοποιήσεις στους καταναλωτές με τα μεγαλύτερα ληξιπρόθεσμα υπόλοιπα και τους δόθηκε ικανοποιητικός χρόνος για να διακανονίσουν τις οφειλές τους, η ΔΕΥΑΑ προχώρησε στις πρώτες διακοπές υδροδότησης σε όσους δεν ανταποκρίθηκαν. Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο οργανωμένα και συντεταγμένα στην περιοχή του Δήμου μας. Και θα συνεχίσει να συμβαίνει με στόχο την προστασία των συνεπών συμπολιτών μας και την ισότιμη αντιμετώπιση όλων. Όπως έχει ξεκαθαριστεί, οι συνάνθρωποί μας που ζουν υπό καθεστώς ανέχειας αντιμετωπίζονται από τη ΔΕΥΑΑ με κατανόηση και ελαστικότητα.

Η ΔΕΥΑ Αβδήρων θα συνεχίσει το υπεύθυνο έργο της βασιζόμενη πάντα στις αρχές της δικαιοσύνης, της ισότητας και της κοινωνικής ευαισθησίας» αναφέρει το δελτίο τύπου της ΔΕΥΑ Αβδήρων.

Και αυτή είναι μια κατάσταση η οποία δημιουργήθηκε στον δήμο εδώ και χρόνια… ο νέος πρόεδρος Νίκος Χατζόπουλος μαζί τον νέο Γενικό Διευθυντή της επιχείρησης Γιώργο Αποστολίδη επιχειρούν να βάλουν τάξη… και όπως φαίνεται εκ των πραγμάτων το κάνουν άριστα… (Αυτό πρέπει να κάνει και τον Δήμαρχο Γιώργο Τσιτιρίδη υπερήφανο…).

Σχετικά Άρθρα