Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Χαλάει ο καιρός από το βράδυ της Κυριακής: Πέφτει η θερμοκρασία έρχονται βροχές και χιόνια

xionia

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού σε όλη την Θράκη, καθώς αναμένονται τοπικές νεφώσεις οι οποίες γρήγορα στα δυτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους έντονες, ενώ χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά.

Άνεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στα δυτικά τοπικά 7 που βαθμιαία θα ενισχυθούν σε 6 με 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο.

Δευτέρα 29-12-2014

Καιρός: Στα δυτικά, τα κεντρικά, τα βόρεια και την ανατολική νησιωτική χώρα νεφώσεις με τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες κυρίως στις θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές και χιόνια αρχικά στα ορεινά και βαθμιαία σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο στη βόρεια και πιθανώς στην κεντρική χώρα. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με λίγες πρόσκαιρες βροχές και από το απόγευμα ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά.

Άνεμοι: νοτιοδυτικοί 6 με 8 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Βαθμιαία στα δυτικά και τα βόρεια θα επικρατήσουν βόρειοι άνεμοι 4 με 6 και στο βόρειο αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: σε πτώση από βορρά προς νότο.

Τρίτη 30-12-2014 και Τετάρτη 31-12-2014

Καιρός: Στα κεντρικά και νότια νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως στις θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές σποραδικές καταιγίδες.

Χιόνια στα ορεινά, στα ημιορεινά της κεντρικής χώρας και πρόσκαιρα σε πεδινές περιοχές της βόρειας ελλάδας.

Ανεμοι: στα νοτιοανατολικά νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Στις υπόλοιπες περιοχές βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα κεντρικά και βόρεια τοπικά 7 με 8 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Σε περαιτέρω πτώση και θα κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα.

Πέμπτη 01-01-2015

Καιρός: Στα βόρεια λίγες νεφώσεις. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Λίγα χιόνια στα ορεινά της κεντρικής και νότιας χώρας, καθώς και σε περιοχές της κεντρικής Ελλάδας με χαμηλότερο υψόμετρο.

Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί στα δυτικά 4 με 6 και στα ανατολικά, 6 με 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.

Θερμοκρασία: σε χαμηλά επίπεδα. Παγετός κατά τόπους ισχυρός στα Κεντρικά και Βόρεια.

Σχετικά Άρθρα