Γενική

Φωτογραφική πρόσληψη στο Εργατικό Κέντρο

Καταγγελία του ΠΑΜΕ

Η φωτογραφική πρόσληψη υπαλλήλου στο Εργατικό κέντρο Ξάνθης από την διοίκηση του δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη στους εργαζόμενους του νομού. Ο ρόλος του κυβερνητικού- εργοδοτικού συνδικαλισμού στο συνδικαλιστικό κίνημα είναι γνωστός, εξυπηρετεί κομματικά και εργοδοτικά συμφέροντα. Άπειρα τα παραδείγματα όπου ΔΑΚΕ και ΠΑΣΚΕ σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο νομό που έβαλαν πλάτη να περάσουν τα αντεργατικά μέτρα των εργοδοτών και των κυβερνήσεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.
Την ώρα που στο νομό πάνω από 500 θέσεις εργασίας χάθηκαν τους τελευταίους μήνες, εκατοντάδες εργαζόμενοι βρίσκονται σε εκ περιτροπής εργασία, διαθεσιμότητες, αναγκαστικές άδειες, οι εργαζόμενοι στο Καζίνο 5 μήνες βρίσκονται σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις, το ΔΣ του εργατικού κέντρου Ξάνθης συνεδρίασε παραμονές δεκαπενταύγουστου με μοναδικό θέμα την φωτογραφική πρόσληψη υπαλλήλου.
Οι εργαζόμενοι του νομού πρέπει να βγάλουν τα συμπεράσματά τους, να γυρίσουν την πλάτη στις δυνάμεις του κυβερνητικού- εργοδοτικού συνδικαλισμού και μαζί με το ΠΑΜΕ να οργανώσουν την πάλη τους στους τόπους δουλειάς για να βάλουμε φραγμό στην εργοδοτική τρομοκρατία και την αντεργατική πολιτική της ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Αγωνιστικός σταθμός η κινητοποίηση του ΠΑΜΕ στα εγκαίνια της ΔΕΘ στις 5 Σεπτέμβρη.

Σχετικά Άρθρα