Face to Face Τελευταία Νέα

Φρένο στο φαινόμενο με τα μπαλόνια στην κεντρική πλατεία προσπαθεί να βάλει η αστυνομία

Φαίνεται ότι η αστυνομική διεύθυνση Ξάνθης προσπαθεί να βάλει φρένο στο απαράδεκτο φαινόμενο των πλανόδιων με τα μπαλόνια και τα μικρά παιχνίδια που απλώνονται τα βράδια στην κεντρική πλατεία.

Έτσι η είδηση αναφέρει ότι στις 24-4-2017 το μεσημέρι, στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ξάνθης, 20χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για άσκηση πλανόδιου υπαίθριου εμπορίου χωρίς άδεια.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 20χρονο, διότι, τον εντόπισαν να ασκεί πλανόδιο υπαίθριο εμπόριο, διαθέτοντας προς πώληση διάφορα παιδικά παιχνίδια, στερούμενος της απαιτούμενης άδειας.

Κατασχέθηκαν 68 παιδικά παιχνίδια, ενώ επιβλήθηκε στον δράστη το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης ενώ την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Ξάνθης.

(Είναι μια λύση οικονομική για τους ανθρώπους του Δροσερού αυτή η δραστηριότητα δεν λέω αλλά από την άλλη και το φαινόμενο αυτό με τα εκατοντάδες μπαλόνια και την πραμάτεια του καθενός στην πλατεία ενοχλεί…).

Σχετικά Άρθρα