Κοινωνία Τελευταία Νέα

Φθινοπωρινές Αιμοδοσίες ΑΓΑΠΗΣ 2015. Από Παρασκευή 30 Οκτωβρίου έως Δευτέρα 9 Νοεμβρίου

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης «Η ΑΓΑΠΗ» ενημερώνει τους συμπολίτες μας ότι από την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου έως και τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015 θα πραγματοποιηθούν οι ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΕΣ ΑΓΑΠΗΣ 2015.

Σε συνεργασία με την κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» των Αθηνών θα πραγματοποιηθούν συνολικά είκοσι δύο (22) εθελοντικές εξορμήσεις σε διάφορες τοποθεσίες των Περιφερειακών Ενοτήτων Ξάνθης και Καβάλας με την κύρια δραστηριότητα να αναπτύσσεται στα σχολικά συγκροτήματα του Νομού Ξάνθης.

Καλούμε όλους τους υγιείς συμπολίτες μας από 17 έως 65 ετών να συμμετάσχουν για ακόμη μια φορά σε αυτό το κάλεσμα ζωής. Υπενθυμίζουμε ότι τα αίματα που θα συλλέξουμε θα δοθούν για τις ανάγκες μετάγγισης των παιδιών ηλικίας από ολίγων ημερών έως και 14 ετών που φιλοξενούνται στο Γ.Ν. Παίδων και προέρχονται από ολόκληρη την Ελληνική Επικράτεια.

         ΠΑΝΟ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ

  Τέλος για αυτές τις αιμοδοσίες υπάρχει και μια ιδιαιτερότητα που αξίζει να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας αλλά και να παροτρύνουμε ακόμη περισσότερους εθελοντές να συνδράμουν στην προσπάθειά μας. Από τη συνολική συγκομιδή των μονάδων αίματος και της «αγάπης» των Ξανθιωτών 100 φιάλες θα αποσταλούν στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης προκειμένου να βοηθηθούν οι μεταγγιζόμενοι πρόσφυγες που καταφεύγουν στο νησί της Λέσβου. Είναι μια πρωτοβουλία του Συλλόγου μας σε σύμφωνη γνώμη και συνεργασία με την διεύθυνση αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων.

Η δράση πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Α.Μ.Θ. και τη Διεύθυνση Β’ Βάθμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης και με την ευγενική υποστήριξη και χορηγία των ΡΟΔΟΠΗ ΑΕ και το κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ Ξάνθης.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα , τις τοποθεσίες και τις ώρες των εθελοντικών εξορμήσεων μπορείτε να τις βρείτε στο www.sagapi.gr ή να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 25410 22256 ή να ζητήσετε να σας σταλεί μέσω του email : [email protected]

Το να ζητάς είναι ανθρώπινο…το να προσφέρεις είναι θεικό…

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                             Ο Γεν. Γραμματέας

Ιωάννης Χαρ. Παπαχρόνης                     Γεώργιος Αριστ. Μαθιουδάκης

Σχετικά Άρθρα