slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Υποσχέσεις Γιαννακίδη για  το ΕΕΕΕΚ Γενισέας και το Μουσικό Σχολείο. Στην πράξη ΤΙΠΟΤΕ δεν έγινε συνεχίζουν τα προβλήματα

Σύσκεψη στο Γραφείο του Υφυπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης Στάθη Γιαννακίδη με θέμα την ανέγερση δύο σχολικών μονάδων στο Δήμο Αβδήρων πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας 08/10/18. Στη σύσκεψη μετείχαν ο Πρόεδρος της «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.» Γιώργος Μπιτάκος, ο Δήμαρχος Αβδήρων Γιώργος Τσιτιρίδης, ο Προϊστάμενος του ΚΕΔΔΥ Ξάνθης Γιώργος Χατζηθεοδώρου και υπηρεσιακοί παράγοντες. Αντικείμενό της ήταν η επιτάχυνση των διαδικασιών για την ανέγερση νέων κτιρίων για το Ειδικό Εργαστήρι Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης  Ξάνθης (Ειδικό σχολείο)  καθώς και το Μουσικό Σχολείο Ξάνθης, σε Γενισέα και Διομήδεια αντίστοιχα.

Στη σύσκεψη αποφασίστηκε ότι από την πλευρά του ΚΤΥΠ Α.Ε. θα εκπονηθούν οι αναγκαίες μελέτες ενώ δρομολογήθηκαν οι επόμενες διαδικασίες για την ένταξη και χρηματοδότηση των έργων στα δύο σχολεία, αρχής γενομένης από το ΕΕΕΕΚ Γενισέας.

Από την πλευρά του ο Υφυπουργός Στάθης Γιαννακίδης εξέφρασε την πολιτική βούληση και στήριξη για το δίκαιο αίτημα που απασχολεί μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικούς και την τοπική κοινωνία της Ξάνθης και σημείωσε ότι αναμένονται τα επόμενα βήματα από την πλευρά της αυτοδιοίκησης.

Σχετικά Άρθρα