slider Κοινωνία Τελευταία Νέα

Υπογραφή συμφώνου συνεργασίας ανάμεσα στην Περιφέρεια ΑΜΘ και «Χαμόγελο του παιδιού» | video + φωτογραφίες

Ρεπορτάζ  Κομοτηνή Μαίρη Δαληκριάδου

Υπογράφηκε σήμερα Παρασκευή  13 Απριλίου  στις 10 και 30 το πρωί σύμφωνο συνεργασίας ανάμεσα στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Η συνάντηση των δύο ανδρών πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Περιφέρειας ΑΜΘ στην Κομοτηνή. Η υπογραφή του Συμφώνου Συνεργασίας θα δώσει στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» τη δυνατότητα να διοργανώσουν από κοινού δράσεις, προγράμματα και παρεμβάσεις, να μοιραστούν τεχνογνωσία, να αξιοποιήσουν εξοπλισμό και να στηρίξουν αμοιβαία το έργο που επιτελούν στον τομέα της προστασίας των παιδιών, της προαγωγής της υγείας τους και της ενημέρωσης της κοινής γνώμης πάνω σε θέματα παιδικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης.

Την χαρά του για την συνεργασία, εξέφρασε ο περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος λέγοντας ότι “η συνεργασία αυτή θα δώσει τη δυνατότητα και στις υπηρεσίες της Περιφέρειας και στις δομές του Οργανισμού να μπορέσουμε να συνεργαστούμε και να βοηθήσουμε περισσότερο το έργο του καθενός”.

Με αυτήν την υπογραφή θα θεσμοθετήσουμε ακόμα καλύτερα αυτό που κάνει η Περιφέρεια και εμείς να στηρίξουμε, είπε ο πρόεδρος τουυ Χαμόγελου του Παιδιού  ο κος Γιαννόπουλος, κάνοντας γνωστό ότι ήδη ο Οργανισμός στηρίζει παιδιά στην Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας και Θράκης.

Η xanthinews.gr παραβρέθηκε στην τελετή στην περιφέρεια και κατέγραψε με τον φακό της τα γεγονότα.

Δείτε το ρεπορτάζ στο video που ακολουθεί:

 

 

Δείτε φωτογραφίες:

 

Σχετικά Άρθρα