Τελευταία Νέα

Υγειονομική Κάλυψη από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Ξάνθης του 4 ου Πανελλαδικού Τουρνουά Αντισφαίρισης Ε2

 

Καθοριστική ήταν η παρουσία του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ξάνθης στο «4ο Πανελλαδικό Τουρνουά Αντισφαίρισης Ε2», που πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Ξάνθης στις 28 και 29 Ιουλίου 2018.

Το Τουρνουά φιλοξενήθηκε από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Ξάνθης, στο οποίο συμμετείχαν περίπου 60 παιδιά, αγόρια και κορίτσια, ηλικίας 14 ετών , από όλη την Ελλάδα.

Την τελευταία ημέρα του Τουρνουά και ενώπιον όλων των παρευρισκομένων, οι διοργανωτές έκαναν ιδιαίτερη μνεία στο σημαντικό έργο που επιτελούν οι Εθελοντές Σαμαρείτες του Περιφερειακού Τμήματος Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ξάνθης.

Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Περιφερειακoύ Τμήματος Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ξάνθης, ανταποκρινόμενο στο αίτημα των διοργανωτών, ανέλαβε την υγειονομική κάλυψη των αγώνων του συγκεκριμένου Τουρνουά, με την συμμετοχή, συνολικά, 10 Εθελοντών Σαμαρειτών, οι οποίοι καθημερινά έδιναν το παρών στους αγώνες και ήταν έτοιμοι να ανταπεξέλθουν σε κάθε περιστατικό που προέκυπτε.

Σχετικά Άρθρα