slider Κοινωνία Τελευταία Νέα

ΤΩΡΑ | Αφηνιασμένος σκύλος έστειλε στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένους 2 περιπατητές της ΕΚΤΕΝΕΠΟΛ

Πριν λίγη ώρα σήμερα Κυριακή 13 Αυγούστου στις 20:45 ένας αφηνιασμένος δεσποζόμενος μεγαλόσωμος σκύλος ξέφυγε από την αυλή στην οποία ήταν δεμένος μαζί με άλλα σκυλιά και επιτέθηκε σε διερχόμενο περιπατητή της ΕΚΤΕΝΕΠΟΛ ο οποίος είχε μόλις τελειώσει το τρέξιμο και κατευθυνόταν στο σπίτι του.

Ο μεγαλόσωμος σκύλος βγήκε από την περίφραξη ενός σπιτιού στην περιοχή του Lidl και χωρίς λόγο επιτέθηκε στον ανυποψίαστο 50χρονο καταφέρνοντας του πολλά και βαριά τραύματα στο χέρι αλλά και να τον ρίξει κάτω σέρνοντάς τον γύρω- γύρω. Ο δεύτερος άνδρας που προσέτρεξε να βοηθήσει, δέχθηκε και αυτός την επίθεση του σκύλου και τραυματίστηκε ελαφρύτερα. Ο 50χρονος μεταφέρθηκε με ΙΧ στο νοσοκομείο με αίματα στα χέρια και βαθιές δαγκωνιές σε όλο του το σώμα, ενώ ο δεύτερος 40άρης άνδρας παρελήφθη από το ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο. Η αστυνομία εντόπισε τον ιδιοκτήτη του σκύλου για τον οποίο θα ακολουθηθεί η κείμενη διαδικασία.

Ο σκύλος τον οποίο είδαμε κι εμείς, για άγνωστο λόγο ήταν σε κατάσταση αμόκ και αφηνιασμένος πράγμα που όπως μας είπαν οι γείτονες δεν είναι και η πρώτη φορά που συμβαίνει. (Τα περαστικά μας στους δύο παθόντες και ελπίζουμε να βρεθεί λύση στο πρόβλημα της γειτονιάς μιας και όπως μας είπαν τα περιστατικά με τον σκύλο αυτό είναι συχνά).

Σχετικά Άρθρα